Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu 2020

Moji obľúbenci od značky Maybelline

 Ahojte! Dneska by som vám rada ukázala pár obľúbencov od značky Maybelline. V tomto článku nájdete pár produktov, ktoré som vám už ukazovala a aj pár noviniek,ktoré som si obľúbila. 

Líčenie so značkou Gabriella Salvete

 Ahojte.  Dneska tu pre vás mám článok, ktorý je venovaný značky Gabriella Salvete, ktorú vám určite nemusím predstavovať. Táto značka je cenovo dostupná a v ponuke má skvelé produkty. 

Kneipp Goodbye Stress

 Ahojte! Myslím si,že momentálne obdobie je pre každého z nás trochu stresujúce. Nikto z nás nevie čo bude zajtra, aké budú Vianoce, či neprídeme o prácu. Momentálna doba je pre našu psychiku zlá a my by sme sa mali snažiť radovať z každej maličkosti. Ja osobne som vďaka opatreniam prišla o prácu,čo je v tejto dobe dosť hrozné. Každopádne sa snažím neopúšťať a myslieť viac pozitívne. Ako som už pred chvíľou písala,tak človek sa musí naučiť radovať z každej maličkosti. Ja sa tým snažím riadiť a tak ma milo prekvapila firma Kneipp,ktorá prišla v tomto období s novou radou Goodbye Stress. Práve o nej by som vám dneska rada napísala.

Nivea MicellAir Expert

 Ahojte!  Každá z nás chce určite aby jej make-up vydržal celý deň,poprípade noc. S tým súvisí aj to,že odlíčenie takéhoto makeupu je často zdĺhavé. Odlíčiť sa perfektne nejde s akýmkoľvek produktom,to určite dobre viete. Dnes vám práve ukážem pár produktov, ktoré zvládnu odlíčiť aj vodeodolný make-up. 

L´Oréal novinky,ktoré som si obľúbila

 Ahojte! Dneska by som vám rada ukázala pár produktov,ktoré boli uvedené na trh niekedy v lete ale to neznamená,že ich nemôžete používať aj teraz. Ja som sa k blogu skôr bohužiaľ nedostala a tak momentálne doháňam resty. To ale neznamená,že som pre Vás netestovala kozmetiku. Práve naopak,mala som na všetky produkty dostatočné množstvo času a dnes si môžete prečítať o značke L´Oréal.

Novinky od značky Nivea

 Ahojte! Po dlhšej pauze tu mám pre vás ďalší článok. Aj keď sa s nami už leto pomaly lúči,tak to neznamená,že si ho aspoň v mysli nemôžeme predĺžiť. Práve v lete prišla značka Nivea na trh s pár produktami,ktoré by vám nemali ani teraz uniknúť. Konkrétne uviedla na trh dva nové sprchové gély a dva antiperspiranty.

Novinky od Maybelline - makeup a rozjasňovač

Ahojte! Pred nejakým časom som dostala od značky Maybelline dve novinky na testovanie z dekoratívnej kozmetiky.

Líčenie očí - Kazeta Guess

Ahojte! Pred nejakým časom som videla na instagrame nové GUESS kazety,ktoré ma zaujali a tak vám dnes ukážem práve jednu z nich.

XX Revolution - stojí za tie peniaze?

Ahojte! Určite ste si už všimli,že Makeup Revolution prišlo na trh s novou podznačkou XX Revolution . Ja som pred nejakým časom dostala balíček,ktorý obsahoval pár produktov od tejto novej značky a dnes by som vám rada o nich niečo napísala.

Dokonalé trblietky na telo a tvár

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok,ktorý sa bude venovať pár produktom od značky Nyx Professional Makeup. Táto značka je dosť známa a ja si od nej sem tam niečo nové kúpim. Tentokrát som sa zamerala hlavne na trblietky,ktoré som ešte nikdy pred tým nemala. Trblietky na očiach sa mi vždy páčili a tak som si povedala,že nejaké vyskúšam. Na internete som našla,že tie od Nyxu sú fajn a tak som sa rozhodla,že ich vyskúšam.

Barry M

Ahojte! Dneska by som vám rada ukázala značku,ktorá je pre mňa v podsate nová. Už som ju samozrejme videla na internete ale ja sama som od nej doma nič nemala až doteraz. V dnešnom článku vám ukážem moje tri prvé produkty od značky Barry M.

Foamie

Ahojte! Dneska by som vám rada ukázala značku,ktorú mám doma už dlhšie ale ešte som o nej nikde nepísala. Úprimne ani neviem, že prečo som o nej nepísala skôr. Každopádne dneska prišiel ten čas. Značka Foamie sa snaží byť ekologická a tak vytvára produkty bez plastov. Produkty neobsahujú silikóny,parabény,farbivá a minerálne oleje. Značka je veganská a samozrejme nie je testovaná na zvieratách.

Samoopaľovanie

Každá z vás,ktorá vyzerá ako Snehulienka, určite ocení,že sú na trhu samoopaľovacie prípravky. Ja som sa im dlho vyhýbala,pretože som sa bála fľakov a oranžových tónov. Pred asi rokom som ale samoopaľovanie vyskúšala a dneska by som vám rada ukázala proukty,ktoré som si obľúbila.

Nivea Urban Skin

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok, v ktorom sa budem venovať značke Nivea. Túto značku určite dobre poznáte a ja som v posledných mesiacoch testovala pár ich produktov. To či som bola s nimi spokojná si môžete prečítať práve teraz.

Pupa Whales

Ahojte! Dneska by som vám rada ukázala niečo, čo ma popravde zaujalo hlavne svojim výzorom. Raz za čas sa proste aj ja nechám zlákať nejakou infantilnou vecou, ktorú nutne nepotrebujem ale proste ju chcem.

Krásna so značkou Benefit

Ahojte! Dneska tu mám opäť článok plný noviniek. To,že mám značku Benefit rada,ste si už u mňa mohli všimnúť. Už dlhšiu dobu s nimi spolupracujem a tak mi z času na čas zašlú aj ich novinky a ja sa musím priznať,že ešte som nenašla jeden produkt,ktorý by mi nevyhovoval.

Aby blond vlasy neboli žlté

Ahojte! Ako blondínka používam fialové šampóny,kondicionéry atď. Za tých pár rokov som vyskúšala už množstvo produktov práve na blond vlasy a dneska by som vám ukázala svoje posledné prírastky do rodiny.

Maybelline novinky

Ahojte! Značku Maybelline vám určite nemusím predstavovať. Je to známa značka,ktorá je na trhu už veľmi dlho. Ja osobne používam dosť produktov práve od tejto značky a dneska by som vám rada nejaké ukázala.

Všade samé masky

Prajem vám pekný deň. Dneska by som sa rada bavila o maskách,ktoré ja tak veľmi zbožňujem. Teraz keď som doma,tak masky používam ešte častejšie a dnes by som vám rada ukázala pár značiek,ktoré som si obľúbila. Musím sa priznať,že ja mám na masky väčšinou štastie. Zatiaľ mi sadla snáď každá. Samozrejme,niektoré sú lepšie a niektoré zase horšie. V dnešnom článku by som vám rada ukázala tie lepšie, ktoré sú dostupné na stránkach Notino ,kde si ich ja kupujem.

Neutrogena masky

Ahojte! To,že ja masky zbožňujem už dávno viete. Používam ich pravidelne a teraz ich používam ešte viac,keďže som doma a mám aj viac času. Dneska by som vám rada ukázala masky,ktoré som si obľúbila ale ktoré nie sú prekvapivo na pleť.

Garnier novinky

Dneska by som vám rada ukázala posledné novinky od značky Garnier, ktoré som testovala. Konkrétne tu mám dva produkty,ktoré som si dosť obľúbila. Jeden je na pleť a ten druhý na vlasy.

Dokonalé obočie

Ahojte! Dneska si povieme niečo o obočí a jeho úprave. Povedzme si to narovinu, v dnešnej situácii je v podstate jediné čo vidíme na tom druhom jeho obočie a oči. Práve preto by sme ich mali mať dokonalo upravené. Obočie nám tvorí základ našej tváre a tak by sme si ho mali vždy upravovať. Ja sa snažím mať obočie vždy upravené.

Novinka - COACH Dreams parfumovaná voda

Ahojte! Pred nejakým časom som dostala nový parfém Coach Dreams a ja by som Vám dnes rada o ňom niečo napísala.

THEBALM WHAT´S THE TEA? ICE TEA paletka očných tieňov

Ahojte! Dneska som si pre Vás pripravila recenziu na jednu paletku, ktorá ma zaujala na prvý pohľad. Táto paletka má dve verzie. Jedna je teplá a druha zase studená. Ja mám doma väčšinou teplé verzie paletiek a tak som si tentokrát vybrala studené odtiene.

Lush - Jar/Veľká Noc

Ahojte! To,že značku Lush zbožňujem ste si už určite všimli. Práve preto,keď sme sa minulý týždeň vybrali na víkend do Bratislavy,tak som si kúpila nejaké produkty do vane. Lush momentálne prišiel na trh s novou jarnou kolekciou,do ktorej patrí aj Veľkonočná limitka,z ktorej som si hneď musela niečo kúpiť.

NYX Professional Makeup

Ahojte! Minulý mesiac som si kúpila pár veci,ktoré som ešte doma nemala a dneska by som vám dve z nich rada ukázala. Značku NYX Professional Makeup vám určite nemusím predstavovať. Je to značka,ktorá je na trhu už dlho a mňa zlákali dva produkty,ktoré som si v podstate ihneď obľúbila.

Kocostar masky

Ahojte! Dneska tu mám opäť ďalší článok,ktorý bude o maskách. V poslednej dobe si všímam, že dosť ľudí masky používa, čo som samozrejme rada. Masky nám môžu dopomôcť ku krajšej pleti a pokožke. Samozrejme, že sa musíme starať aj inak ale masky sú takým príjemným doplnkom.

Makeup Obsession - Dream With A Vision

Ahojte! Rada sa líčim a tak stále skúšam nové značky,ktoré ma niečim zaujmu. V poslednom svojom nákupe som si zobrala aj jednu paletku očných tieňov od značky, ktorú som doteraz nepoznala. Na instagrame som dávala aj anketu, či túto značku poznáte a väčšina mi napísala, že ju nepozná. Ja som si okrem paletky zobrala aj ich tekuté rúže ale o tých vám napíšem až niekedy inokedy.

Valentínska kolekcia Lush

Ahojte! Slavíte Valentín? My to s manželom až tak neriešime ale nejakú tú maličkosť si väčšinou dávame. Ja by som vám dnes chcela ukázať nejaké novinky, ktoré uviedla na trh značka Lush. Ich Valentínska kolekcia obsahuje ako vždy samé krásne a voňavé veci. Či už Valentín slavíte alebo nie,tak z tejto kolekcie si určite niečo krásne vyberiete.

Ako na krásne ruky

Mať krásne ruky chce určite každý z nás. Veď aj pri zoznámení si podávame ruky a tak určite chceme aby sme mali silný stisk,ale pritom chceme,aby boli naše ruky jemné na dotyk. Práve s týmto nám skvelo pomôžu pomocníci od značky Manufaktura.

Benefit Cosmetics Dandelion Twinkle

Ahojte! Dneska vám ukážem jeden produkt,kt. som si veľmi obľúbila.

Nivea Rice Scrub a textílne masky

Ahojte! V minulom roku prišla značka Nivea na trh s novými produktami a ja by som prvý článok/recenziu na mojom blogu venovala práve tým novinkám.