Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu december, 2019

Dokonalá vôňa pre sebaisté ženy - Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Kto ma sleduje dlhšie, tak už určite vie alebo si aspoň už určite všimol, že 05.12. mám narodeniny. Ak ste si to ešte nevšimli, tak to už od dnes budete vedieť. (Haha) Každopádne dnešný článok nebude samozrejme o mojich narodeninách. Bude o takom tipe pre vás na darček, ktorý určite poteší každú ženu. Ja osobne som sa tomuto darčeku veľmi potešila a som rada, že mi ho môj manžel dal.

7th Heaven masky na pleť

Poznáte značku 7th Heaven? Že nie? Tak to robíte podľa mňa dosť veľkú chybu. Značka 7th Heaven je britská značka, ktorá sa zaoberá výrobou masiek. Je na trhu viac ako 30 rokov takže ste ich už určite v drogérke niekedy videli. Ich obaly sú farebné a tak sa dajú len ťažko prehliadnúť. Sú vegetariánske a základ tvoria prírodné látky. Majú aj certifikát PETA a samozrejme netestujú na zvieratách.

Calvin Klein Eternity a CK2

Myslím si, že dnešný článok sa hodí práve aj teraz pred Vianocami, kedy sa trápime nad darčekmi. Jedným z nejlepších darčekov sú určite voňavky. Ak dobre poznáte osobu, ktorú chcete obdarovať, tak s peknou vôňou určite nič nepokazíte. Ja vám dnes ukážem dva parfumy za dostupné ceny.

Maybelline - SuperStay Under Eye Concealer a Brow Ultra Slim

V poslednej dobe som mala možnosť otestovať pár nových produktov. Prekvapením pre mňa je, že väčšina z nich mi dosť vyhovuje a tak by bola škoda,keby som vám ich neukázala. Dneska by som sa rada venovala značke Maybelline a dvom produktom, ktoré som naposledy testovala.