Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu február, 2020

Lush - Jar/Veľká Noc

Ahojte! To,že značku Lush zbožňujem ste si už určite všimli. Práve preto,keď sme sa minulý týždeň vybrali na víkend do Bratislavy,tak som si kúpila nejaké produkty do vane. Lush momentálne prišiel na trh s novou jarnou kolekciou,do ktorej patrí aj Veľkonočná limitka,z ktorej som si hneď musela niečo kúpiť.

NYX Professional Makeup

Ahojte! Minulý mesiac som si kúpila pár veci,ktoré som ešte doma nemala a dneska by som vám dve z nich rada ukázala. Značku NYX Professional Makeup vám určite nemusím predstavovať. Je to značka,ktorá je na trhu už dlho a mňa zlákali dva produkty,ktoré som si v podstate ihneď obľúbila.

Kocostar masky

Ahojte! Dneska tu mám opäť ďalší článok,ktorý bude o maskách. V poslednej dobe si všímam, že dosť ľudí masky používa, čo som samozrejme rada. Masky nám môžu dopomôcť ku krajšej pleti a pokožke. Samozrejme, že sa musíme starať aj inak ale masky sú takým príjemným doplnkom.

Makeup Obsession - Dream With A Vision

Ahojte! Rada sa líčim a tak stále skúšam nové značky,ktoré ma niečim zaujmu. V poslednom svojom nákupe som si zobrala aj jednu paletku očných tieňov od značky, ktorú som doteraz nepoznala. Na instagrame som dávala aj anketu, či túto značku poznáte a väčšina mi napísala, že ju nepozná. Ja som si okrem paletky zobrala aj ich tekuté rúže ale o tých vám napíšem až niekedy inokedy.

Valentínska kolekcia Lush

Ahojte! Slavíte Valentín? My to s manželom až tak neriešime ale nejakú tú maličkosť si väčšinou dávame. Ja by som vám dnes chcela ukázať nejaké novinky, ktoré uviedla na trh značka Lush. Ich Valentínska kolekcia obsahuje ako vždy samé krásne a voňavé veci. Či už Valentín slavíte alebo nie,tak z tejto kolekcie si určite niečo krásne vyberiete.