Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu september, 2017

Darčeková sada Lady

Ahojte krásky! Dneska tu mám pre Vás pripravenú recenziu na jednu sadu pre ženy. Na stránke Kosmeticke Štetce si môžte vybrať aká je najvhodnejšia pre Vás a aj to za akú cenu ju chcete. Ja mám doma Darčekovú sadu Lady . Táto sada je plná pekných vecí. Každý tento balíček obsahuje osobné venovanie aj s ďalšou zľavou na nákup. Plus tam máte presne vypísané čo ten balíček obsahuje.

Yankee Candle - Fall In Love

Ahojte! Jeseň sa už blíži a ja tu mám dneska pre Vás recenziu na 4 vosky od Yankee Candle z kolekcie Fall In Love . Tieto vosky sú jesenné novinky a musím sa priznať, že všetky sú veľmi krásne a sú úplne dokonalé na také upršané jesenné večery.

Yves rocher - Telové mlieko kokos

Ahojte žienky! Ako sa máte? Dneska som si pre Vás pripravila ďalšiu recenziu na jeden produkt, ktorý som si obľúbila. Reč je o telovom mlieku.

Nákupy na Dny Marianne 2017

Ahojky! Ako sa máte? Ja som si dneska pre Vás pripravila článok, ktorý je taký nakupovací. Určite viete, že tento víkend boli Dny Marianne a ja som sa ich po prvýkrát zúčastnila.  Musím povedať, že po prvýkrát som takto nakupovala so zľavovými kupónmi a bola to celkom príjemná vec. Časopis s týmito kupónmi stál 110 Kč ale mne sa to už pri prvom nákupe vrátilo a ešte som aj ušetrila peniaze navyše. A čo som si kúpila? To si môžte pozrieť v tomto článku. Musím ale na začiatok povedať, že som išla na nákupy presne s tým, že čo chcem a snažila som sa nekupovať si veci, ktoré by mi doma opäť len stáli ;-)

Nivea letné novinky

Ahojte! Dneska tu mám pre Vás dva produkty od značky Nivea, ktoré som si obľúbila. Sú to letné novinky ale nejako som si ich objednala až neskôr ale myslím si, že sú dobré aj teraz.

Kozmetické oleje od Renovality - Moringový, Arganový a Banánový olej

Ahojte! Dneska by som Vám rada napísala o troch olejoch od značky Renovality. Táto značka sa špecializuje na distribúciu kozmetických olejov. Ja som dostala v rámci spolupráce na vyskúšanie oleje a dva z nich som ešte doma nemala. Tieto oleje som testovala dlhodobo a teraz by som sa rada s Vami podelila o svoje skúsenosti.

Belleza Castillo Edge Cutimal Sheep

Ahojte! Dneska tu pre Vás mám recenziu na jednu masku. Táto maska je od značky Belleza Castillo. Od tejto značky si môžte vybrať zo štyroch druhov masiek. Ja som si vybrala hydratačnú. A čím sú napríklad tieto masky zaujímavé? V tom, že sú úplne rozkošné a tým, že sa v nich zmeníte na zvieratko ;-)

Vyhlásenie GA

Ahojte! Mám tu pre Vás vyhlásenie súťaže o Eos flower set  :-)  Gratulujem! Poprosím ozvi sa mi na môj mail :-) Všetkým ďakujem za účasť :-) Už teraz pomaly kupujem veci do ďalšej súťaže :-) S pozdravom Zuzka :-)

Garnier Skin Naturals Aqua Bomb

Ahojte :-) Dneska by som Vám rada napísala o jednom kréme, ktorý používam na noc. Moja pleť je suchá a tak sa ju snažím všemožne hydratovať. Keď som objavila tento krém veľmi ma zaujal a tak som si povedala, že ho vyskúšam a musím povedať, že ma milo prekvapil. Krém nemá klasickú textúru čo je veľmi príjemne. Je to gélový krém, ktorý na tvári chladí. Ľahko sa nanáša a rýchlo sa vstrebe do tváre. Na tvári je príjemný a má jemnú vôňu, ktorú nie je po nanesení skoro vôbec cítiť a to mi vyhovuje. Na pleti nemá mastný ani lepkavý efekt. Ráno je pleť krásne svieža a hydratovaná. Je jemná a výsledky je vidno už po pár použitiach. Stačí použiť len malé množstvo krému na vyčistenú a suchú tvár.