Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu november, 2018

Dm black box

Minulý piatok bolo možné si objednať ďalší dm box a ja som si ho samozrejme kúpila. To čo obsahoval si dnes ukážeme.

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Pleťové masky [n]fibrecare

Keďže sme tu už dlho nemali nejaké masky, tak dneska to napravím. Rada by som vám ukázala masky, ktoré som dostala pred nedávnom na testovanie. Ale ak si myslíte, že sú to len tak nejaké obyčajné masky, tak ste na omyle. Ak sa chcete o nich dozvedieť viac, tak určite čítajte ďalej.

Garnier Botanic Therapy

Ahojte! Dneska by som sa rada venovala vlasom. Moje vlasy nepotrebujú nejakú extra starostlivosť a väčšinou nemám problém s nejakým šampónom. Šampóny a produkty na starostlivosť o vlasy striedam. V tomto článku by som vám rada predstavila produkty od značky Garnier .

Nákupy a novinky október/říjen 2018

Ahojte! Dneska tu mám opäť článok s novinkami, ktoré mi prišli v októbri. Väčšinu ste mohli vidieť na mojom instagrame ale v tomto článku vám všetko podrobnejšie zhrniem. Začiatkom mesiaca mi prišiel balíček od Garnier. Tento mesiac mi prišli dva a v prvom boli produkty na vlasy. - šampón, balzam a maska. O týchto produktoch vám napíšem recenziu, pretože si myslím, že stoja za to. V ten istý deň mi prišli aj vzorky na testovanie od značky Whamisa , ktorú som nepoznala. A aj prírodnejší energeťák Mind Master Extreme , o ktorom ste si mohli prečítať u mňa na instagrame. Kto hľadá lepšiu verziu energeťáku, tak určite odporúčam tento vyskúšať.

BrandNooz box Október/Říjen 2018

Dnes vám opäť ukážem, že čo obsahoval nový Brandnooz box .