Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu august, 2017

Brandnooz box august/srpen 2017

Ahojte! Je tu posledný štvrtok v mesiaci a tak tu máme opäť zelený boxík.  To čo obsahoval si tu môžte pozrieť.

TVOJ Dvojfázový odličovač s Q10

Ahojte krásky! Dneska by som Vám rada predstavila jeden prírodný odličovač, ktorý som si veľmi obľúbila.

Yankee Candle - Viva Havana

Ahojte! Dneska tu mám pre Vás voňavý článok o voskoch od Yankee Candle. Vosky od YC mám veľmi rada a som s nimi spokojná. Majú neskutočné množstvo vôňí a stále sa k nám dostávajú novinky. Samozrejme, že som ešte nemala všetky vosky a nemám ani stále všetky novinky ale mám ich doma celkom dosť. Úprimne musím povedať, že niekedy si kupujem vosky na slepo cez internet a zatiaľ som sa skoro vždy trafila do môjho vkusu. Zatiaľ som našla len pár vôní, ktoré sa mi až tak veľmi nepáčili. Vosky o ktorých Vám dneska napíšem patria do kolekcie VIVA HAVANA a patria do kategórie vôní, ktoré ma nesklamali.

Yves Rocher koncentrovaný sprchový gél Mango a Koriander

Ahojte! Dneska som si pre Vás pripravila príspevok o jednom sprchovom géli, ktorý som si vážne zamilovala.

Vysoké Tatry - Rysy, Kriváň...

Ahojte :-) Kto ma sleduje tak vie, že som bola pred nejakým časom vo Vysokých Tatrách na týždeň a ja by som Vám rada trošku o tom napísala. V prvom rade Vám musím povedať, že ja určite nie som nejaká veľká turistka. Pred tým ako som stretla svojho manžela som chodila fakt len na také ľahké turistiky. Môj manžel turistiku zbožňuje a tak sa mi snaží tu krásu ukázať. A popravde mne vôbec nevadí. Aj keď niekedy by som sa radšej na celú tu túru vykašľala ale keď niečo prejdem tak sa cítim vo vnútri lepšie a spokojnejšie. Dneska Vám tu trošku napíšem o dvoch našich výstupoch. Pre niekoho to je určite maličkosť ale pre niekoho ako som ja to nebolo až také ľahké :-D Tento článok ale bude obsahovať viac tých fotiek ako slov :-) Ale aspoň takto sa môžte prostredníctvom fotiek pozrieť aj vy na tieto trasy.

Heart & Home vosky

Ahojte. Dneska tu mám pre Vás článok plný vôni. Pred nejakým časom som dostala od Albi.cz na testovanie 4 vosky Heart & Home . Musím povedať, že toto je moja prvá skúsenosť s týmito voskami. Doma mám väčšinou Yankee Candle, nejaké dva vosky Wodwick a vosky značky Jemnô. Tieto vosky sú zabalené v plastovom obale, kde je na prednej strane obrázok spolu aj s názvom toho vosku. Balenie má 26 g a vôňa má vydržať 8 hodín. Jeden vosk stojí 53 Kč. Vosky sú vyrobené z prírodnej zmesi sójového vosku, ktorý je šetrný k životnému prostrediu.

Nákup z Notino.cz + mini recenzie

Ahojte krásky! Dneska tu mám pre Vás článok o nejakých produktoch, ktoré som si objednala ešte pred mesiacom ale chcela som Vám k nim napísať aj mini recenzie. Tento balíček som si kupovala z Notino.cz a všetko sú to pre mňa novinky - nič z toho som doma ešte nemala.

Giveaway s notino.cz o Eos

Ahojte!  Dneska tu pre Vás mám súťaž o jeden balíček. Zasuťažíte si o Eos Flower set .

Taký bol júl

Ahojte! Dneska by som sa s Vami rada podelila o to aký som mala tento mesiac. Tento článok bude hlavne o fotkách. Veľa Tak čo ma tento mesiac potešilo? Samozrejme to, že začalo leto. Ja zbožňujem leto. Milujem večerné prechádzky. To, že som oblečená naľahko. Letné opekačky, grilovačky, túry, sedenie na terase s kamarátmi a popíjanie dobrých drinkov. Proste leto je úžasné obdobie, keď mi príde, že je každý človek uvoľnenejší a spokojnejší. Bývam v malom mestečku (dedine) v Čechách, kde je jednou z výhod to, že máte to blízko do Prahy, Plzne a tak. Ale aj to, že tu v okolí je krásna príroda. Môžte tu robiť pešie túry ale aj opekačky. My s manželom chodíme vonku do prírody celkom často. Ak netrávime víkend v Prahe tak sa túlame tuto v okolí. Máme tu tri rybníky. Krásne lesy. Neďaleko je aj Karlštejn, ktorý je za mňa fakt dokonalý :-)

U - BOX júl 2017

Ahojte krásky! Dneska som si pre Vás pripravila článok o jednom boxe, ktorý sa predáva na Slovensku. Keďže som šla na dva týždne na Slovensko rozhodla som si tento box objednať na skúšku. Tento box je prekvapením - neviete čo obsahuje. Obsahoval deväť produktov a ja Vám ich tu teraz ukážem.