Preskočiť na hlavný obsah

Valentínska kolekcia Lush

Ahojte!

Slavíte Valentín? My to s manželom až tak neriešime ale nejakú tú maličkosť si väčšinou dávame. Ja by som vám dnes chcela ukázať nejaké novinky, ktoré uviedla na trh značka Lush. Ich Valentínska kolekcia obsahuje ako vždy samé krásne a voňavé veci. Či už Valentín slavíte alebo nie,tak z tejto kolekcie si určite niečo krásne vyberiete.

V ich Valentínskej kolekcii nájdeme krásne bomby do kúpeľa, do ktorých by som hneď šla. Bohužiaľ doma nemám vaňu a na nejaký víkend preč sa momentálne nechystáme. Ale pri najbližšom výlete si určite kúpim ich novinku Love Locket Amazeball (pokiaľ ju samozrejme ešte budú mať).
Každopádne ja som si z ich Valentínskej kolekcie vybrala tri produkty a tie by som vám rada ukázala.

Nana veganský sprchový gél má krásnu vôňu.

Ak máte radi čerstvú čistiacu roládu Let The Good Times Roll,(o nej som vám už písala recenziu tu a je to jeden z najlepších a najvoňavejších produktov,ktorý som kedy mala na tvár) tak tento sprchový gél si zamilujete. Má príjemnú,upokujujúcu vôňu,pri ktorej určite príjemne zrelaxujete. Samotný gél je trošku hustejší a ide ťažšie z fľašticky. To ale nie je vôbec problém, gélu stačí použiť len málo. Ja si ho dávam rovno do rúk,kde si ho napením a následne si s ním umyjem celé telo.

Vôňa je vážne dokonalá a je dosť cítiť na tele ale aj v celej kúpeľni. Pokožka je po umytí nie len voňavá ale aj dostatočne hydratovaná a hebká. Za mňa je to proste dokonalý sprchový gél.
Cena: 250 Kč

Peachy veganské mydlo na ruky a telo

Mydlo som už dlho nemala a toto ma zaujalo už hneď na prvý pohľad. Má krásny dizajn a neskutočne dokonalú vôňu. Vonia ako čerstvo odtrhnutá broskyňa. Je to veľmi príjemná sladká vôňa, ktorá dokonalo nakopne telo aj myseľ. Pokožka je po použití voňavá a hebká na dotyk. Použitie veľmi jednoduché. Stačí namočiť mydlo vo vode, vytvoríme mydlinky, jemne sa ním umyjeme a následne opláchneme.
Cena: 250 Kč a jedno mydlo má 75g

Unicorn veganský scrub na pery

Čo sa týka scrubov na pery, tak tie používam jedine od značky Lush. Som s nimi veľmi spokojná. Väčšinou si kupujem Bubblegum,ktorý ma dokonale sladkú chuť. Táto novinka Unicorn má chuť po slivkách a čučoriedkách. Scrub obsahuje bio panenský slivkový olej s veľkým množstvom omega 9 pre hydratované pery, bio jojobový olej a krupicový cukor. Týmto scrubom si urobíte skvelý peeling pier, ktoré následne vyzerajú krajšie, zdravšie a hydratovane. Ja osobne si robím takýto peeling dosť často a musím sa priznať, že pery mám krásne. Nie sú popraskané ani teraz v zime a to skoro každý deň používam tekuté matné rúže, ktoré dosť vysušujú pery. Výhoda tohto scrubu je, že ho po použití môžete zjesť ;-) Jedným takým malým plusom je aj to, že tento scrub obsahuje praskací prášok. Okrem toho má až dve farby.

Cena: 275 Kč za 25g balenie


Určite vám odporúčam pozrieť si celú Valentínsku kolekciu, ktorú Lush uviedlo na trh. Určite si tam niečo nájdete. Kamenné predajne sú žiaľ iba v Prahe ale Lush má aj svoj e-shop, ktorý doručuje aj na Slovensko. Ja som bola s dodaním a aj s rýchlosťou dodania vždy spokojná.

Čo vravíte na ich novú Valentínsku kolekciu? Čo vás najviac zaujalo? Páči sa vám niečo, čo som vám ukázala v tomto článku?

Prajem pekný deň :-) S pozdravom Zuzka



Komentáre

  1. All of these products look really great! I especially love the lip scrub!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojky,
    u mě je to jasná volba - peeling:-) Já je miluji a tento vypadá fakt skvěle:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lush nikdy nezklame, zejména jejich bomby do koupele! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.