Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu máj, 2020

Foamie

Ahojte! Dneska by som vám rada ukázala značku,ktorú mám doma už dlhšie ale ešte som o nej nikde nepísala. Úprimne ani neviem, že prečo som o nej nepísala skôr. Každopádne dneska prišiel ten čas. Značka Foamie sa snaží byť ekologická a tak vytvára produkty bez plastov. Produkty neobsahujú silikóny,parabény,farbivá a minerálne oleje. Značka je veganská a samozrejme nie je testovaná na zvieratách.

Samoopaľovanie

Každá z vás,ktorá vyzerá ako Snehulienka, určite ocení,že sú na trhu samoopaľovacie prípravky. Ja som sa im dlho vyhýbala,pretože som sa bála fľakov a oranžových tónov. Pred asi rokom som ale samoopaľovanie vyskúšala a dneska by som vám rada ukázala proukty,ktoré som si obľúbila.

Nivea Urban Skin

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok, v ktorom sa budem venovať značke Nivea. Túto značku určite dobre poznáte a ja som v posledných mesiacoch testovala pár ich produktov. To či som bola s nimi spokojná si môžete prečítať práve teraz.

Pupa Whales

Ahojte! Dneska by som vám rada ukázala niečo, čo ma popravde zaujalo hlavne svojim výzorom. Raz za čas sa proste aj ja nechám zlákať nejakou infantilnou vecou, ktorú nutne nepotrebujem ale proste ju chcem.