Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu apríl, 2020

Krásna so značkou Benefit

Ahojte! Dneska tu mám opäť článok plný noviniek. To,že mám značku Benefit rada,ste si už u mňa mohli všimnúť. Už dlhšiu dobu s nimi spolupracujem a tak mi z času na čas zašlú aj ich novinky a ja sa musím priznať,že ešte som nenašla jeden produkt,ktorý by mi nevyhovoval.

Aby blond vlasy neboli žlté

Ahojte! Ako blondínka používam fialové šampóny,kondicionéry atď. Za tých pár rokov som vyskúšala už množstvo produktov práve na blond vlasy a dneska by som vám ukázala svoje posledné prírastky do rodiny.

Maybelline novinky

Ahojte! Značku Maybelline vám určite nemusím predstavovať. Je to známa značka,ktorá je na trhu už veľmi dlho. Ja osobne používam dosť produktov práve od tejto značky a dneska by som vám rada nejaké ukázala.

Všade samé masky

Prajem vám pekný deň. Dneska by som sa rada bavila o maskách,ktoré ja tak veľmi zbožňujem. Teraz keď som doma,tak masky používam ešte častejšie a dnes by som vám rada ukázala pár značiek,ktoré som si obľúbila. Musím sa priznať,že ja mám na masky väčšinou štastie. Zatiaľ mi sadla snáď každá. Samozrejme,niektoré sú lepšie a niektoré zase horšie. V dnešnom článku by som vám rada ukázala tie lepšie, ktoré sú dostupné na stránkach Notino ,kde si ich ja kupujem.