Preskočiť na hlavný obsah

THEBALM WHAT´S THE TEA? ICE TEA paletka očných tieňov

Ahojte!

Dneska som si pre Vás pripravila recenziu na jednu paletku, ktorá ma zaujala na prvý pohľad. Táto paletka má dve verzie. Jedna je teplá a druha zase studená. Ja mám doma väčšinou teplé verzie paletiek a tak som si tentokrát vybrala studené odtiene.

Paletka What´s the tea? Ice Tea obsahuje svetlú a tmavú podkladovú bázu a 9 odtieňov v chladných tónoch. Očné tiene môžeme nanášať samostatne alebo s podkladovými bázami, pričom vzniká až 27 rôznych kombinácií. Ak si to tak vezmeme, tak 27 odtieňov v jednej paletke je celkom dosť. V paletke sú krásne odtiene, ktoré sa dajú pekne kombinovať. Ľahko sa nanášajú a na oku vyzerajú super. Tiene vydržia na očiach bez pohnutia celý deň. Paletka obsahuje aj praktické zrkadlo.

V paletke nájdeme matné ale aj trblietavé očné tiene. Bázy sú krémové čo mi trošku vadí. Nemám rada ak sú v jednej paletke púdrové a krémové produkty. Tie krémové sa potom dosť špinia od tých púdorvých. Je škoda,že nemajú nejaký samostatný obal. Ak si odmyslím tento detail,tak mi celkovo paletka vyhovuje. Z farieb som unesená a aj z pigmentácie. Tá je skvelá aj keď nepoužijem podkladovú bázu.
Krémová čierna báza drží na očiach trošku lepšie ako ta neutrálna. Trošku je ju problém odlíčiť.

Pri líčení využívam väčšinou čiernu podkladovú bázu, s ktorou sú tie tiene intenzívnejšie. Ale ani tá neutrálna nie je zlá. Matné tiene trochu prášia. Trblietavé nie.
Najviac sa mi páčia odtiene Kiss and Tell, The Buzz a He Said.She Said
Prvý rad neutrálna podkladová báza
Druhý rad čierna podkladová báza

Bez podkladovej bázy
Posledné dve sú podkladové bázy
Ak hľadáte všestrannú chladnú paletku očných tieňov,odporúčam určite vyskúšať theBalm What´s The Tea Ice Tea.



Zaujala Vás táto paletka? Čo na ňu vravíte?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Já mám taky raději paletky s teplejšími odstíny, takže bych pro tuhle moc využití neměla. Ale vypadá hezky i líčení.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Thanks for the beautiful post!

    Have a nice day)  

    OdpovedaťOdstrániť
  3. What a gorgeous palette! There are so many fabulous shades. I really love the makeup look you created.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nemala som od tejto značky zatiaľ žiadnu paletku a tie farby by neboli úplne moje. Avšak odhliadnuc od toho vyzerá super. A oceňujem aj tie podkladové bázy. Ja mám doma od UD Naked a vôbec sa mi nepozdáva kvalita tých tieňov.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hnědé odstíny bych využila, ale zbytek asi ne. :) Líčení se ti moc povedlo a pigmentace je skvělá.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Teda musím povedať, že ma ta paletka fakt zaujala najmä tou čiernou podkladovou bázou wau.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.