Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu jún, 2018

NYX - Vivid Brights linka na oči Fire

Keď som bola mladšia, tak som skoro každý deň používala čiernu linku na oči. Časom som začala používať na oči skôr tiene. Vždy to bolo buď - alebo. Teraz som konečne začala robiť aj jedno ale aj druhé. Ak mám chuť, tak sa vyhrajem s tieňmi. Niekedy si dám zase len obyčajnú čiernu linku. V poslednej dobe som si však obľúbila aj farebné linky. A práve o jednej si dnes môžete prečítať.

Rituals Ayurveda - chvíľka na relax

"Ajurvéda (ayurveda) je holistická metóda pôvodom z Indie a je označovaná ako medicína zdravia a dlhovekosti." Práve táto metóda bola inšpiráciou pri tvorbe kozmetiky, o ktorej si dnes môžete prečítať. Ja mám doma set, ktorý obsahuje 4 produkty a ako ste už určite pochopili z názvu, tak ide o značku RITUALS.

Kontúrovanie s Benefit Hoola quickie kontúrovacou tyčinkou

Čo hovoríte vy na kontúrovanie? Mne sa to páči ale snažím sa to nijako neprehnať. Trošku kontúrovania podľa mňa nezaškodí. Všetko ale treba robiť s mierou. Kontúrujem si iba tvár, nijaké iné časti tela. A prečo tu píšem toto všetko? Pretože práve dnes tu mám pre vás jeden produkt, s ktorým je to kontúrovanie hračka.

Max Factor rúže Marilyn Monroe

Ahojte! Ešte dávnejšie som vyhrala na Instagrame rúže od Max Factor . Viem, že tieto rúže nie sú žiadnou novinkou ale aj tak som sa rozhodla, že vám ich tu ukážem. Tieto rúže patria do kolekcie Marilyn Monroe. Nájdeme tu 4 odtiene červenej.

Havlíkova přírodní apotéka - Kapka rosy, Bylinná osvěžující a hydratační voda

Prajem pekný deň. Ako sa dneska máte? Ja som ešte stále chorá a tak oddychujem. Pri chorobe som si ale našla aj čas na napísanie tohto článku. Prajem vám príjemné čítanie.

SMOOTH SUGARS - NOURISH SCRUB

Pred nejakým časom sa na trhu objavili nové scruby na tvár od značky  L'oréal . Ja mám doma dva a to konkrétne Clear scrub a Nourish scrub .

Rozviedla som sa

Ako som sa rozviedla a v 24 rokoch? Len po necelých 4 rokoch manželstva? Ak vás to zaujíma, tak práve o tom bude dnešný článok.

BrandNooz box Květen/máj

Ahojte. Na konci mája mi prišiel ďalší zelený box od BrandNooz . To čo obsahoval si môžte pozrieť v dnešnom článku.