Preskočiť na hlavný obsah

Lush - Let The Good Times Roll

Ahojte!

Kto z vás má rád značku Lush? Ja osobne som si túto značku zamilovala hneď po prvom použití. Zbožňujem ich veci do vane - či už bomby, peny alebo oleje. Každopádne okrem produktov do vane majú dokonalé produkty aj na tvár.

Čerstvá čistiaca roláda Let The Good Times Roll


Túto roládu na čistenie pleti mi ukázala a predviedla predavačka v obchode a ja som si ju musela hneď zobrať domov. Ako prvé ma zaujala dokonalá sladká vôňa, ktorú si musí podľa mňa obľúbiť každý. Vážne, tá vôňa je neskutočná a človek pri nej dokonalo zrelaxuje. Roláda sa používa jednoducho - stačí si nabrať malé množstvo (vážne stačí len trošku) a spojiť to s vodou, ktorá sa potom premení na jemnú kašičku. S ňou si potom jemne vymasírujem pleť a tým sa zbavím odumretej kože. Tento peeling je tak jemný, že je ho možné používať každý deň.


Pleť zanecháva čistú, jemnú, sviežu a oživenú. Niekedy si túto kašičku nechávam na tvári dlhšie (ako masku).
Roláda je vegánska a pleť je vážne neskutočne hebká a vyzerá krajšie.


Cena: 310 Kč za 100g balenie v kelímku

Okrem tejto rolády som si vtedy domov odniesla aj jednu bombu. Konkrétne limitovanú bombu z kolekcie Halloween.

Monsters´ ball

Bomba, ktorá ma zaujala už hneď na prvý pohľad. Jednooká ružová príšera vyzerá zaujímavo. Zaujímavejšia je ale až keď sa hodí do vane. Vtedy to je neskutočná krása. Vaňa vám bude hýriť krásnymi farbami a po bombe vám ostane len oko. Oko,ktoré môžete aj zjesť.
Bomba sa rozpúšťa celkom pomaly a človek si ten relax neskutočne užije. Táto bomba má aj skvelú vôňu a tým sa vám ten relax ešte viac znásobí. Ja som si ju užila a určite vám ju odporúčam vyskúšať. Ak chcete vidieť ako vyzerá táto bomba vo vani,tak si to môžete pozrieť na mojom instagrame.
Cena: 200 Kč

Lush má dve pobočky v Prahe ale ak tam nemáte cestu,tak si samozrejme môžete objednať ich produkty z pohodlia domova. Lush zasiela aj na Slovensko,takže si môžete ich produkty užiť aj vy zo Slovenska ;-)

Používate značku Lush? Poznáte ich voňavé produkty? Čo sa podľa vás oplatí vyskúšať?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.