Preskočiť na hlavný obsah

Lak na nechty - OPI

Čo sa týka článkov o lakoch na nechty,tak tie u mňa veľmi nenájdete. Preto som sa rozhodla, že vám sem tam nejaký napíšem. Ja osobne si nechty lakujem veľmi málo a je to aj tým,že som proste nato lenivá :-D Istú dobu som si robila aj gélové nechty ale aj to ma časom tak akosi prestalo baviť. Na gélových nechtov je skvelá výdrž ale sú dosť pracné a v dnešnej dobe na nich proste nemám čas a tak si musím vystačiť s lakmi.
Osobne som vyskúšala množstvo značiek. Od lacnejších až po tie drahšie a každá z nich mala svoje plusy a aj mínusy. Väčšinou majú tie lacnejšie horšiu pigmentáciu, čo znamená, že musím použiť viac vrstiev,čo sa mi práve veľmi nechce. Pri drahších lakoch na začiatku odrádza cena ale väčšinou si svojou kvalitou, tie peniaze zaslúžia.

Takto to je aj pri značke OPI. Patrí medzi trochu drahšie značky lakov ale ich kvalita je skvelá. Na tejto značke zbožňujem to,že stačí použiť len jedna vrstva a necht má dokonalú,sýtu farbu. Momentálne mám doma už len jeden odtieň, keďže staršie kúsky som už musela vyradiť. Každopádne si plánujem kúpiť ďalšie odtiene a doplniť si tak svoju zbierku.
Doma mám OPI Infinite Shine lak na nechty s gélovým efektom v odtieni Mexico City Move-Mint. Tento odtieň je priam dokonalý. Je to taká jemná mentolová farba,ktorá skvelo vynikne na opálených rukách. Pri tomto odtieni stačí jedna vrstva. Ak si dáte dve,tak len znásobíte jeho intenzitu. Lak má skvelú výdrž a neolupuje sa. Na nechtoch krásne drží niekoľko dní. Nechty vyzerajú ako keby som mala na nich gélové nechty a nie len svoje prírodné. (Medzi moju výhodu patrí aj to,že nechty mám dosť silné a dlhé).
Samotný lak má skvelú konzistenciu, s ktorou sa dobre pracuje. Lak celkom rýchlo zaschne a na nechtoch vyzerá skvelo. 

Ak hľadáte kvalitný lak na nechty,tak by ste sa mali určite pozrieť na značku OPI,ktorá ponúka rôzne odtiene. 

Prajem pekný deň a budem sa na vás tešiť u ďalšieho článku. 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.