Preskočiť na hlavný obsah

Benefit - Hello Happy Flawless Brightening Foundation a Hello Happy Velvet Powder Foundation

Ak máte instagram a sledujete nejaké kozmetické maniačky ako som ja, tak vám určite nemohla uniknúť novinka od značky Benefit. Ako už dobre viete, tak ja mám túto značku veľmi rada a ich produkty mi veľmi vyhovujú. Preto, keď mi prišiel balík s ich novinkami, tak som skákala od radosti.

V minulom roku som vám robila recenziu na tekutý make-up Hello Happy, ktorý mám veľmi rada a tak ma potešilo, že Benefit rozšíril Hello Happy rodinu o dva nové produkty.


Hello Happy Flawless Brightening Foundation



Tekutý make-up,ktorý ma stredné krytie a obsahuje SPF 15 PA++. Na pleti je veľmi ľahučký a nie je ho vôbec cítiť. Pleť je hydratovaná, rozjasnená a žiarivá. Make-up vyzerá veľmi prirodzene a ja som si ho zamilovala. Ja mám v podstate bezchybnú pleť a tak nepotrebujem nejaké extra krytie. Pleť nevysušuje a nerobí na nej fľaky. Make-up sa pekne zapracuje do pleti pomocou hubky ale aj štetca.


Obsahuje fotochromické pigmenty, ktoré sa prispôsobia pleti a rozjasnia ju na každom svetle (aj na tom umelom).
Obsahuje výťažky z rastlín aby bola pleť jemnejšia a žiarivejšia.
Obsahuje kyselinu hyaluronovú vďaka ktorej je make-up schopný udržať vodu a tým zaisťuje hydratáciu pleti.

Ak sa svojej pleti nedotýkate (čo dúfam, že nerobíte), tak make-up vydrží skvelý po celý deň. Ak hľadáte prirodzene vyzerajúci make-up, ktorý vás krásne rozžiari, tak určite siahnite po tomto. Ja si ho teraz v lete veľmi užívam.
Je dostupný v 12 odtieňoch.

Balenie tohto make-upu je podľa mňa dokonalé a neskutočne rozkošné. Má praktickú pumpičku a vo fľaštičke nájdeme 30 ml make-upu.


Cena: 860 Kč a môžete si ho kúpiť na stránke Sephora
Na skúšku si môžete kúpiť aj malé cestovné balenie, ktoré stojí 430 Kč a nájdete ho tiež na stránke Sephory

Hello Happy Velvet Powder Foundation


Púdrový make-up, ktorý sa dá použiť aj ako púder. Ja ho väčšinou používam ako púder na zafixovanie svojho make-upu. Ak dáme ale väčšiu vrstvu, tak je dokonalý ako make-up so stredným až plným krytím (záleží to od vrstvy, ktorú si na pleť dáme).
Ľahko sa vrtsví a pleť zanecháva zamatovo-hebkú. Má ľahkú textúru a na pleti ho nie je vôbec cítiť. Pleť dokonalo zmatní a vydrží v pohode celý deň.
Obsahuje výťažky z bambuckého masla.

Balenie je opäť dokonalé a obsahuje praktické zrkadielko. Nájdeme tu aj praktický štetec, ktorý je vhodný ak chceme ľahké krytie alebo na zafixovanie make-upu. Okrem štetca tu máme aj hubičku, ktorá je vhodná ak chceme stredné až plné krytie - čiže ak tento púder chceme použiť ako make-up. Je dostupný v 12 odtieňoch a jedno balenie má 7g.


Cena: 860 Kč - Sephora

Obe tieto produkty sú dostupné od júla a ja vám ich môžem len a len odporúčiť.


Skúšali ste tieto dva produkty? Zaujali vás?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.