Preskočiť na hlavný obsah

Garnier Bio

Ahojte!

Ak sa trochu zaujímate o kozmetiku tak ste si určite museli všimnúť, že Garnier prišiel na trh s novou radou Garnier Bio. Produkty Garnier Bio majú certifikát ECOCERT Greenlife (certifikovaný ako organický). Zloženie je vegánske a 98% všetkých igrendiencií je prírodného pôvodu.  Vône sú 100% prírodného pôvodu. Obaly sú recyklovateľné.
   V tejto rade nájdeme pleťovú vodu,čistiaci gél,pleťový olej,denný krém proti vráskam,vyživujúci hydratačný krém,vyživujúci hydratačný krém pre normálnu až zmiešanú pleť,ošetrujúci balzam pre suchú až veľmi suchú pleť,micelárnu vodu a čistiacu konjac hubku.

Garnier Bio Lemongrass čistiaci gél


Tento čistiaci gél je vhodný pre normálnu a zmiešanú pleť. 
Obsahuje esenciálny olej z citrónovej trávy(vyrástla na Srí Lanke), aloe vera, organickú vodu z nevädze a glycerín rastlinného pôvodu.
Gél ma silnú, príjemnú a sviežu vôňu. Zbožňujem ho použiť hlavne ráno na prebudenie. Už dlho ma nič takto nenakoplo. Pleť dôkladne umýva ale pritom ju nedráždi a nevysušuje ju. Pleť vyzerá matnejšie (zbavuje nás zbytočného mazu). Má praktické balenie (áno mám veľmi rada produkty,ktoré obsahujú pumpičku). Používam ho už nejaký ten týždeň a skoro vôbec z gélu neubudlo - stačí použiť len malé množstvo. Osobne tento gél môžem len odporúčať. Pomer ceny a kvality je skvelý.

Balenie má 150ml a môžeme si ho kúpiť napr. na Notino.cz za 114 Kč

Garnier Bio Lavandin denný krém proti vráskam


Možno si poviete, že som ešte mladá na používanie krémov proti vráskam. Každopádne ja si to nemyslím. Mám 25 rokov a myslím si, že práve teraz je vhodný čas robiť prevenciu proti vráskam. Tento denný krém proti vráskam je vhodný pre všetky vekové kategórie a pre všetky typy pleti. 
Obsahuje levanduľový esenciálny olej, vitamín E a argánový olej.
Aj tu musím podotknúť, že krém má dokonalú vôňu. Ak máte radi levanduľu, tak tento krém budete milovať. Krém je ľahký a veľmi príjemný. Po nanesení ho na tvári skoro vôbec necítim (ani si neuvedomujem, že na pleti mám nejaký krém). Denný krém proti vráskam pleť hydratuje a zjemňuje. 

Balenie je jednoduché ale pritom sa mi veľmi páči. Má 50ml a môžeme si ho kúpiť na stránke Notino za 193 Kč.

Oba tieto produkty ma veľmi milo prekvapili a som rada, že ich mám doma. 


Zaregistrovali ste Garnier Bio? Zaujalo vás niečo od tejto značky? Skúšali ste niečo?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.