Preskočiť na hlavný obsah

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte!

Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.


3. Schwarzkopf Schauma Silver Reflex



Na treťom mieste sa umiestnil tento šampón, kt. používam od kedy som si po prvýkrát nafarbila vlasy na blond (to je už skoro 10 rokov). V tú dobu nebolo v drogérii veľa druhov takýchto šampónov takže som nemala veľmi na výber. Každopádne dlhším používaním sa dá docieliť požadovaný chladný efekt. Nečakajte však zázraky po prvom použití. Cena je skvelá, vždy som ho kúpila za nejakých 45 Kč. Nevýhoda je, že dosť vysušuje vlasy.

2. Maria Nila Sheer Silver Shampoo



Na druhom mieste sa umiestnil vegánsky šampón, ktorý má príjemnú vôňu. Ja mám doma menšie 100 ml balenie, ktoré som si vzala na skúšku. Opäť je to šampón, ktorý dokáže docieliť chladný tón po dlhšom používaní. Efekt nie je po prvom použití. Úprimne som od tohto šampónu čakala viac, keďže je jeho cena dosť vysoká - 236 Kč (100ml) na stránke Bezvavlasy. Šampón ale vlasy nevysušuje. Zanecháva ich hydratované a vyživené. Tým pádom nie je potrebné použiť ešte nejakú masku/kondicioner.

1. L´Oréal Paris Elseve Color-Vive Purple Shampoo



Na prvom mieste sa umiestnila táto novinka, ktorú používam posledný mesiac. Má príjemnú vôňu a vlasy nevysušuje. Ak by ste ho vyskúšali, tak by ste určite pozerali na svoje vlasy po umytí s otvorenými ústami. Po prvom umytí vlasov mi úplne stiahlo akékoľvek teplé odlesky. Zanechal krásny studený tón a vlasy nezostali fialové. Jedine čo ľutujem je to, že som si vlasy neodfotila pred a po pretože tú zmenu by ste tam hneď videli. Žiaľ, nemyslela som si, že to zaberie hneď po prvom použití. Cena je prijateľná - nájdeme ho do 100 Kč.

Okrem týchto šampónov, tu mám aj dva "bonusové" produkty.

Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver maska 


Táto maska má v sebe farebné pigmenty. Na trhu nájdeme rôzne druhy - ružovú,červenú,čiernu...
Je vhodná na vlasy, na kt. chceme docieliť studený tón. Neutralizuje žlté tóny. Maska je skvelá pre tých,ktorý sa boja dlhodobého efektu. Tento konkrétny odtieň mi vlasy zafarbil na striebornú/sivú farbu a zachránil ma pri prvom sťahovaní farby (vtedy som mala fakt žlté vlasy ako kuriatko). Neobsahuje parabény, sulfáty a je vegánska. Z vlasov sa vymýva postupne a ja som ju mala na vlasoch cca 4 týždne (potom som šla opäť ku kaderníčke). Pri ďalšom farbení vlasov som nemala problém s tým, že na vlasoch bola ešte aj táto maska. Vlasy sú po maske veľmi príjemné a hydratované. Jedinou nevýhodou je opäť vyššia cena, ja mám doma malé 100 ml balenie, ktoré stojí 349 Kč. Polku balenia som už spotrebovala pri prvom použití (mala som dlhé vlasy).

L´Oréal Paris Color-Vive Rapid Reviver intenzívny balzam



Tento intenzívny balzam je opäť novinka od L´Oréal, ktorú som si veľmi obľúbila. Na trhu sú tri druhy a ja mám doma balzam,ktorý je určený na farbené vlasy. Zaujal ma hlavne tým,že nemá žiadnu dobu pôsobenia. Jednoducho si ho votriem do vlasov a následne ho hneď umyjem. Je skvelý pri šetrení času. Okrem toho má aj skvelé účinky. Vlasy po ňom vyzerajú ako keby som práve odišla od kaderníčky. Príde mi, že sa mi aj menej vymýva farba. Cena je opäť skvelá, nájdeme ho napríklad na Notinu za 129 Kč(180 ml balenie). Toto balenie vydrží určite dlho, keďže stačí použiť vážne len málo produktu.


Budem rada ak sa so mnou podelíte ako sa staráte o svoje blond alebo farbené vlasy.
Farbíte si vlastne vlasy?

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Od Korealu mam ty balzamy vsechny 3 a vsechny bomba!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to jsi mě zaskočila, já myslela, že ten Silver je až pro důchodce. :-D Jakože na šedé vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to aj na sivé vlasy ale aj na farbené a zosvetlené :-)

      Odstrániť
  3. Ani jsem nevěděla, že něco na stáhnutí žlutého tónu u blond vlasů vůbec existuje. Kdysi jsem taky byla blondýna, ale teď dávám přednost tmavším barvám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mamka se barví na blond, tak jí určitě tvůj článek ukážu :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja používam tiež ten Silver od Shaumy a som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tyhle produkty jdou mimo mé vlasy, protože je mám nijak chemicky ošetřované a čistě panenské :-) ale se stříbrným šamponem často pracuji v praxi na zákazníky :-) Moc hezký článek, Suesanqo :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Používala som ten prvý, no blond ma už tak omrzela, že som priam utiekla na brunetku. :D ak sa ešte raz odhodlám ísť do blond/šedej, už viem ktoré produkty použiť :)


    S LÁSKOU, TORILINKA / @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já měla zesvětlené konce, takový ombre efekt, ale používala jsem jen klasické šampony, kondicionéry a olejové zábaly :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Měla jsem kdysi ten šampon Schauma, ještě když jsem měla melírované vlasy. Jelikož si, ale nepatuji jaký byl, nijak zvlášť mne neoslovil :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten od Schaumy používá moje babička a je s ním moc spokojená :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Schaumu u nás používa môj chlap a je s ňou spokojný. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.