Preskočiť na hlavný obsah

La Chèrve krém na pleť a Le Chanton Micelárna voda

V minulom roku mi prišiel mail s ponukou na spoluprácu. Ja som si to pozrela a keďže ma zaujali,tak som ponuku prijala a dnes by som vám rada napísala svoje pocity z testovania.


Česká spoločnosť Kosmetika Capri produkuje kozmetické značky La Chèvre, Le Chaton a Le Chaton Exclusive. Všetky tieto značky sú produkované podľa vlastných a originálnych receptúr. Základom týchto receptúr sú vzácne zložky kozieho mlieka, doplnené surovinami morského pôvodu a rastlinnými extraktami.

Ja som dostala na testovanie dva produkty, o ktorých by som vám rada dneska niečo napísala.

La Chèvre Ayurvédský 24 hod krém



Tento krém je vhodný pre všetky vekové skupiny a pre všetky typy pleti (aj pre citlivú a zrelú). Na internete môžete nájst, že tento krém je až od 35 rokov ale to neznamená, že ho nemôžete používať ak máte 25 rokov, tak ako ja. Krém má veľmi príjemnú vôňu, na ktorú som si ihneď zvykla.
Pleť zjemňuje, vyživuje a regeneruje. Dlhším používaním sa kvalita mojej pleti veľmi zlepšila. Celkovo vyzerá vypnutejšie a aj teraz v chladnom období nie je pleť až tak začervenaná. Do pleti sa rýchlo vstrebe a zanecháva ju jemnú. Pleť nezaťažuje a skvelo ju hydratuje. Na tvári nie je tento krém ani cítiť čo mi veľmi vyhovuje. Po nanesení krému môžem bez problémov hneď použiť make-up. Nezanecháva na pleti pocit mastnoty, ktorý úprimne nemám veľmi rada. Ajurvédský krém nám pomáha zmierniť vplyv voľných radikálov, čo každá pleť určite potrebuje.
Tento krém vyživuje do hĺbky, čo určite uvidíte na svojej pleti po dlhšom používaní. Je vhodný aj pre mastnú pleť so sklonom k akné. Krém má farbu skôr do žlta ako do biela. Používa sa denne ráno a večer. Príde mi, že po nanesení krému mám pleť matnejšiu čo mi úplne vyhovuje.

Tento krém obsahuje sušenú syrovátku a tuk z kozieho mlieka, prírodný ajurvédský olej z indických rastlín, extrakty morských rias a vitamín E.

Balenie mi vyhovuje - obsahuje praktickú pumpičku, čo znamená, že nemúsime do krému siahať prstami. Ayurvédský pleťový krém si môžete zakúpiť na stránke Kosmetikacapri.cz

Le Chanton Micelárna voda s panthenolom



Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že je to len ďalší produkt na odlíčenie, tak to nie je celkom tak pravda. Táto micelárna voda je vhodná na odlíčenie ale je to aj čistiace tonikum bez syntetických konzervačných látok. Hydratuje a zároveň aj ukľudňuje pleť. Je bez alkoholu!
Je vhodná pre všetky typy pleti (aj pre mužov). Ja som túto micelárnu vodu používala na začiatku na odlíčenie. Ľahko si poradila aj s odlíčením očí. Na pleti bola príjemná a vždy mi všetko odlíčila bez problémov. Neštípala ma ani v očiach. Vodeodolný make-up nepoužívam,takže neviem či by s tým mala táto voda problém ale podľa výrobcu, by ho mala odlíčiť.
Neskôr som ju však začala používať ako tonikum, čo mi vyhovovalo ešte viac. Po odstránení make-upu a vyčistení pleti používam toto tonikum pomocou vatového tampónu, ktoré mi pleť ukľudní. Pleť nevysušuje a nemám ani ten nepríjemný pocit pnutia. Nakoniec pleť vyzerá sviežo a zdravo.

Obsahuje extrakt z Hamamelis virginiana,kt. má na pleť tonizačné a mierne antiseptické účinky. Panthenol, ktorý ukľudňuje pokožku. Extrakt z pomaranča (detoxikačné, čistiace účinky,pleť rozjasňuje) a morskú riasu Codium Tomentosum (ukľudňuje,regeneruje a hydratuje pokožku).

Obal je opäť skvelý - obsahuje rozstrekovač, s kt. si ľahšie nadávkujeme potrebné množstvo na vatový tampón.

Ja som veľmi rada,že som mala možnosť tieto produkty vyskúšať, pretože som si ich veľmi obľúbila. Len tak pre zaujímavosť - keď bola u mňa na víkend kamarátka, tak vyskúšala tento krém a hneď sa je zapáčil.


Ak hľadáte nejakú kozmetiku, ktorá vážne stojí za to, tak sa určite pozrite po týchto produktoch. Myslím, že neoľutujete.

Poznáte túto kozmetiku? Skúšali ste už niečo od týchto značiek?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Kosmetiku nepoznám, nemám s ní žádnou zkušenost, ale ten krém by se i mně líbil. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná recenze. :-) Ta kombinace kozího mléka a extrktů z mořských řas mě docela překvapila, ale věřím, že to funguje. :-) Obaly vypadají moc pěkne a opravdu prakticky. A vyfotila jsi super fotky! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O tejto značke som ešte nepočula, ale produkty vyzerajú veľmi dobre, oba by som určite využila :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já teda tuhle značku neznám vůbec. Micelární voda vypadá, že by mi mohla vyhovovat, takže pokud na ni někde narážím, ráda ji vyzkouším :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tuhle značku jsem už tuším někde zaznamenala, ale osobně mě nijak neláká.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.