Preskočiť na hlavný obsah

Nákupy a novinky október/říjen 2018

Ahojte!
Dneska tu mám opäť článok s novinkami, ktoré mi prišli v októbri. Väčšinu ste mohli vidieť na mojom instagrame ale v tomto článku vám všetko podrobnejšie zhrniem.

Začiatkom mesiaca mi prišiel balíček od Garnier. Tento mesiac mi prišli dva a v prvom boli produkty na vlasy. - šampón, balzam a maska. O týchto produktoch vám napíšem recenziu, pretože si myslím, že stoja za to. V ten istý deň mi prišli aj vzorky na testovanie od značky Whamisa, ktorú som nepoznala. A aj prírodnejší energeťák Mind Master Extreme, o ktorom ste si mohli prečítať u mňa na instagrame. Kto hľadá lepšiu verziu energeťáku, tak určite odporúčam tento vyskúšať.



Garnier mi zaslal aj zlupovaciu čiernu masku, ktorú ešte stále testujem ale mám z nej zmiešané pocity.


Zaujímavý balíček mi prišiel od Lucky, ktorá mi poslala ich suché masky na testovanie. Tieto masky sú určite zaujímavé a vy sa môžete tešiť na recenziu. Sú úplne iné ako ostatné masky, ktoré som zatiaľ skúšala a dobre viete, že tých masiek som už skúšala veľmi veľa.


V októbri som bola na ďalšom stretnutí Beautyblogeriek, ktoré bolo opäť veľmi príjemné a poučné. Ja už všetko starostlivo testujem a musím sa priznať, že jeden produkt som si neskutočne zamilovala.


Od značky Benefit mi prišiel krásny balíček plný kozmetiky, o ktorej ste si už u mňa mohli prečítať. Ak hľadáte skvelý make-up, tak mrknite na túto recenziu. A ak vás zaujíma, že ako dosiahnuť pekné obočie, tak by vám nemala ujsť táto recenzia.


V rámci spolupráce som dostala na otestovanie tekutý matný rúž od Jenny Lane. Bohužiaľ tento rúž sa mi vôbec nepáčil. Nebol matný a výdrž bola tiež veľmi slabá. Ja ho určite neodporúčam.


V drogérii Teta som si urobila menší nákup. Pár vecí poputuje jednej slečne, ktorá u mňa na instagrame vyhrala súťaž. A tá sviečka je podľa mňa dokonalá. Krásna vôňa a stála len nejakých 400 Kč.


Prišla mi aj objednávka z eshopu "Voním přírodou" , kde som si objednávala kocku na masáž od slovenskej značky Ponio. Recenziu si môžete prečítať na Superkrásná.cz


V Sephore som si urobila radosť leskom na pery od Fenty Beauty. Aj keď lesky všeobecne nemám rada, tak tomuto som nemohla odolať.


A to je pre dnes všetko. Budem rada ak mi dáte vedieť, že čo vás najviac zaujalo a že čo ste si v poslednej dobe kúpili vy.

A ak radi súťažíte, tak by som vás rada pozvala k sebe na instagram, kde momentálne prebieha ďalšia súťaž.


S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. So many wonderful products! I absolutely love Benefit products especially.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni, to je plno krásný věcí ♥ super novinky, tan Balíček od Benefitu je krásný a nákupy taky super, kosmetiky není nikdy dost :D
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyjo, to je věcí, až ti to závidím! :D

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělé novinky, tolik krásné kosmetiky. Jen škoda té rtěnky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Škoda rtěnky, protože má krásný odstín. Jinak povedené nákupy. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. skvelé produkty, najviac ma zaujali produkty od Benefitu, tie obaly sú TOP <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už se nemůžu dočkat na recenzi produktu od Ponio :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.