Preskočiť na hlavný obsah

Yves Rocher - Koncentrovaný šampón pre žiarivé vlasy #sazimtedyjsem

Prajem pekný večer.

Yves Rocher je značka, ktorú som si veľmi obľúbila. Zatiaľ mi vyhovovali všetky produkty, ktoré som skúšala a vždy sa teším na nové. Táto značka mi je ale sympatická aj preto, že jej nie je ľahostajná naša planéta. 



 I LOVE MY PLANET = 1 STROM
Jednoduchá rovnica vďaka ktorej YR v spolupráci s Nadáciou Yves Rocher a partnerskými neziskovkami po celom svete vysadili viac ako 70 miliónov stromov. Veľa z nich bolo vysadených po uvedení koncentrovaného sprchového gélu v roku 2017. Tento sprchový gél mám veľmi rada a je fajn, keď aj nákupom môžme prispieť na dobrú vec.

Do roku 2020 vysadí YR v Česku 100 000 stromov. A to práve vďaka produktom označených logom I LOVE MY PLANET

Momentálne prichádza na trh novinka a to ekologický šampón  (konkrétne 25.05.2018). Tento šampón mám doma a vyzerá, že bude fajn. Má príjemnú vôňu a vlasy sú po ňom jemné.


Má 100% recyklovateľný obal. 
Obsahuje 98% zložiek prírodného pôvodu. 
Má biologicky odbúrateľné zloženie a tak si s jeho rozložením poradí príroda sama.
Cena 99 Kč za 100 ml a môžte si ho zakúpiť na stránke YR.
Jedna kvapka znamená jedno umytie vlasov.


Ak aj vy chcete pomôcť, tak stačí kúpiť výrobok označený logom I LOVE MY PLANET.

Na instagrame potom môžte použiť hastagy #sazimtedyjsem #yvesrochercesko #ilovemyplanet #actbeautiful a označte Yves Rocher a môžte aj mňa 😊 


Ja si určite nejaké produkty zakúpim a pevne verím v to, že sa zapojíte aj vy.

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Tenhle šampon mě zaujal a ta myšlenka se sázením stromů je krásná.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. YR mám veľmi rada. Páči sa mi ich know How. Už som skúšala koncentrovan verziu sprchového gélu a určite by som rada vyskúšala aj toto.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.