Preskočiť na hlavný obsah

Dermacol Matte Mania


Prajem krásny posledný deň v tomto roku.

Minule som Vám sľúbila recenziu na dve rúže, ktoré som si v poslednej dobe veľmi obľúbila. Konkrétne je reč o Dermacol Matte Mania tekutých rúžoch.

Doma mám dva odtiene. Jeden neutrálny a jeden trošku výraznejší.


Tieto rúže sú matné ako je to už z názvu jasné. Matné rúže som si v poslednej dobe veľmi obľúbila. Za mňa sú krajšie ako lesklé rúže. Aj keď niekedy používam aj tie. Tekuté rúže používam dosť často
a keď sa objavili na trhu tieto, tak som ich musela samozrejme vyskúšať.


Tieto rúže sľubujú výdrž 9 hodín s čím ja osobne nesúhlasím. Výdrž je síce celkom fajn (nejaké 3-4 hodiny) ale sľubovaných 9 hodín to nie je. Mne to nevadí, keďže tieto rúže sú na perách veľmi príjemné a nevysušujú ich. Čo sa týka pigmentácie tak tá je za mňa super. Stačí jedna vrstva a pery majú krásnu intenzívnu farbu. Majú vegetariánsku a vegánsku textúru.

Na predaj je až 25 odtieňov a tak si myslím, že každá jedna z nás si aspoň jeden vyberie.

Ja mám doma odtieň č. 22 - čo je podľa mňa veľmi pekná neutrálna farba.



Ďalší odtieň, ktorý doma mám je č. 56 - krásna tmavo vínová farba s troškou hnedej. Je to výraznejšia farba ale na perách vyzerá veľmi pekne. Pri nanášaní je potrebné trošku precíznosti ale dá sa to zvládnuť.



Oba rúže môžem odporučiť a ja sa chystám zakúpiť si ešte aj nejaké iné odtiene. Na Notino.cz majú rôzne odtiene a za super cenu.

Skúšali ste nejaké odtiene aj Vy? Zaujali Vás tieto rúže?

Prajem Vám krásneho Silvestra a Šťastný Nový Rok :-)

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Zuzko, krásný a šťastný nový rok :)
    ta červená rtěnka ti moc sluší! Já se na tyhle matné tekuté krásky dívala už několikrát, ale zatím si žádnou nekoupila. No ale asi si nějaký odstín pořídím, jen nevím jaký.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

  2. This is so inspiring! I love the post:)
    Dilek ...

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.