Preskočiť na hlavný obsah

Sagrada Natura - Bio kozmetický arganový olej + súťaž


Ahojte!

Tento článok by som rada venovala tomuto oleju. Dostala som ho na testovanie a bola som veľmi rada, že ho môžem vyskúšať na vlastnej koži. Skúšala som ho skoro dva mesiace aby som Vám mohla podať recenziu. Tento olej je drahší a tak som nechcela odporúčať/neodporúčať niečo čo som poriadne nevyskúšala.



Arganový olej z Maroka sa získava z plodov arganovníka. Kozmetický olej sa používa na celú pokožku tela, vlasy a nechty. Pomáha pri kožných problémoch. Napriek tomu, že je arganový olej mastný, do pokožky sa rýchlo vstrebe a neupcháva póry. Pomáha aj pri stárnuti pleti. Má veľa vitamínov a to ma za následok to, že má schopnosť napnúť pokožku, vyhladiť jemné vrásky a spevniť ju. Je vhodný pre všetky typy pokožky a aj pre deti.
Skvelý je aj pri použití na vlasy. Môžme ho použiť ako masku alebo zábal. Vlasy sú lesklejšie, pevnejšie a ľahšie sa rozčesávajú. Pozitívne účinky má aj na pokožku hlavy - zabraňuje tvorbe lupín.

Mám zmiešanú pleť a tento olej používam hlavne na noc. Nenecháva na pleti mastný film a ráno mám pleť jemnú a hydtratovanú. Tento olej testujem v zime a musím povedať, že je skvelým spoločníkom aj na popraskané pery. Vôňa je podľa mňa neutrálna. Skoro vôbec ju necítim. Používam ho aj na ruky, ktoré mám v tejto zime veľmi suché. Tento olej mi ich super hydratuje. Pomáha mi aj s malými jazvičkami na tvári, ktoré sú vidieť menej.

Používala som ho aj na vlasy a je viditeľné, že moje končeky nie sú až také rozštiepené. Sú lesklejšie a nemusím už používať ani žiaden sprej na rozčesávanie.


Doma mám 50 ml fľaštičku v skle s praktickým kvapkadlom na dávkovanie. Cena tejto fľaštičky je 439 Kč/ 16,50 eur. Cena je síce vyššia ale stojí za každú jednu korunu čo zaňho dáte.


Tento olej si môžete zakúpiť a viac si o ňom prečítať na ich oficiálnych stránkach pre  Českú republiku a Slovenskú republiku

A ak chcete tento olej vyskúšať zdarma na vlastnej koži tak tu mám pre Vás 3 fľaštičky. O dve 10ml fľaštičky budete súťažiť tu na blogu a o jednu sa bude súťažiť na Instagrame.


Podmienky súťaže pre blog:

1, Odoberať môj blog a napísať mi meno pod akým ma sledujete
2. Napísať mi, že či používate nejaké oleje

Ďalší komentár si môžte dať za zdieľanie ( je potrebné poslať aj odkaz kde zdieľate túto súťaž)
A ďalší komentár si môžete napísať za sledovanie na FB (je potrebné uviesť aj meno pod akým ma tam sledujete.

Takže to je jeden komentár, ktorý je povinný a dva sú dobrovoľné.

Pre väčšiu šancu si môžte zasúťažiť aj na Instagrame. Podmienky budú napísané tam.

Súťaž ukončím 26.02.2017 a víťazku vyhlásim 27.02.2017. Výherca mi musí napísať mail sám.

Zapojiť sa môžu čitatelia z Českej a Slovenskej republiky.

Prajem veľa šťastia v súťaži :-)


Komentáre

  1. GFC Genevra. V poslední době jsem si tyto pleťové oleje moc oblíbila a taky je používám na noc. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. GFC: Alexandra Petriková
    Pouzivam ricinovy olej a kokosovy olej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sleduji jako Tereza Blog
    Na obličej používám Arganový olej, na tělo kokosový :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj sledujem ako nikola benková
    na tvar pouzivam granatovojablkovy od weleda , potom kokosovy obcas na vlasy :D a to je vsetko , vela pouzivam ale bambucke maslo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, mam dve male holcicky a rikam si, ze misto oleju co jsem kupovala v drogerii je ted zkusim mazat tim arganovym olejem, zkousela jsem i kokosovy ale cetla jsem ze ten po case vysusuje a ze je lepsi ten arganovy, tak vyzkousim a jsem zvedava :-) Miroslava

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, krásná soutěž! :) Já osobně používám oleje a další přírodní produkty strašně ráda. Na pleť i na vlasy dávám kokosový olej, odličuji se hydrofilním od Saloosu nebo si dělám masku na vlasy z olivového oleje :) Arganový jsem ještě nezkoušela a výhra by mě moc potěšila! Sleduji tě zde jako Nicol Fleisig.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. FB Martina Korcová pouzivam oleje a to makadamiovy,šipkovy,mandlovy.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. blog odoberám pod JanaZaple a používám olej z granatoveho jablka od Saloos, dale arganový olej od fi Argane oil a nejvíc asi Bi-Oil ten má úžasnou vůni. Parfém produkty mám moc ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. GFC - Kristýna Košuličová
    tynka.kosulicova@seznam.cz
    já teda jenom používám olejíček na vlasy ♥ ted používám nějaký od Avonu, takže jsmem zvědavá jestli bude pomáhat .)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. GFC : Števka Galandová
    stefka.galandova@gmail.com
    Používam denne Bio 100% kokosový olej, ktorému sa teší pokožka celého tela a tváre, vlásky a zúbky. Okrem toho používam na pleť 100% levanduľový olej, do vody si pridávam 100% citrónový olej.
    A ako záchranu pri akomkoľvek poranení čajovníkový olej (100%).
    Olejov máme doma viac. Všetky sú 100% a sú na vonkajšie i vnútorné použitie. Skvelá medicína takmer pri všetkým problémoch a chorobách, nádherné vône a úžasné účinky. :) Len odporúčam investovať do olejčekov. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Sleduji blog i Instagram... miluju přírodní oleje např. Od Karel Hádek ❤ nebo kokosový olej- ten je všestranný 👌

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.