Preskočiť na hlavný obsah

Moje nákupy :-)

Ahoj!

Tak ako sa máte? :-) Ja som si dnes pre Vás pripravila menší článok o nakupovaní. Niektoré už aj skúšam a už teraz viem, že si ich ešte určite kúpim :-D

Tento nákup mám z http://www.dekorativka.cz/ Bol to môj prvý nákup v tomto e-shope a bola som veľmi milo prekvapená. Určite to nebol môj posledný nákup v tomto e-shope.
Ako môžte vidieť na fotke tak som si kúpila svoje obľúbené telové suflé od soaphorie a vysskúšala som aj rúže a tiene od Colourpop. Uma tieň bol ako darček.



Túto krásku som veľmi chcela a vďaka mojej kamarátke, ktorá býva v Prahe tak ju aj mám. Ja som mala žiaľ ten týždeň poobedné a do Prahy som nemala čas ísť. Táto paletka je veľmi krásna a super sa s ňou pracuje. A tá vôňa....no krása.



Tento nákup v Sephore bol môj predposledný. Išla som sa tam len pozrieť na nejaké novinky. Žiaľ to čo som chcela nemali a tak som si urobila radosť niečím iným. Ich tampóny mám veľmi rada a som s nimi spokojná. Od Clinique som vždy chcela nejakú lícenku a nakoniec som sa rozhodla pre tieto dve: 15 Pansky pop a 14 Heather pop. Heatrhet pop používam v poslednej dobe a je fakt krásna. Kúpila som si aj Chubby stick 07 Super strawberry. Masky od Sephory mám veľmi rada a tak som si kúpila ďalšiu masku na ruky. Na skúšku som si zobrala aj Booster. na ktorý som zvedavá. Ešte nikdy som žiaden nemala. A nakoniec som si tam kúpila novinku od Sephory a to rúž. Je fakt skvelý a bola to láska na prvý pohľad. Patrí momentálne k mojím najobľubenejším.



Tento nákup je môj posledný a je zo soboty. Bola to neplánovaná návšteva OC Nový Smíchov a tak som zase neodolala a musela som zájsť do Sephory a Nyxu. Jediným problémom bolo, že v Nyxe bolo všetko čo som chcela vybrakované a tak som si uchmatla iba jeden rúž Nyx Lingerie 01 Lipli. V Sephore som sa už rozšupla trošku viac. Cestovné balenie štetcov na oči sa mi zapáčili a tak som si ich vzala na skúšku. Ako som už vravela masky od Sephory mám veľmi rada a práve včera som použila túto a je fakt skvelá. Ďalším novým prírastko sú od Too Faced rúž odtieň Sugar a riasenka Better than sex. Z oboch vecí som očarená a som veľmi rada, že som si ich kúpila. Potom som si ešte zobrala malé balenie od Benefitu The porefessional.




A tu je už len taká menšia ukážka toho čom som si ešte v poslednej dobe kúpila. Samozrejme, že všetko tu nemám ale aspoň taký menší mix.



Tento gril je neskutočne super. Grilujeme na ňom bez oleja. Za málo peňazí veľa muziky.










Komentáre

  1. Skvelé veci si si kúpila :D paletka je naozaj úžasná ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. No ona je naživo fakt krásna ☺ Stáva sa mojou srdcovkou 😘

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.