Preskočiť na hlavný obsah

SEBAMED Sprchový gél spa

Ahojte!

Dneska by som sa s Vami podelila o takú menšiu recenziu. Je to moja skúsenosť so sprchovým gélom značky Sebamed. Tento sprchový gél používam už skoro dva mesiace. Sem tam ho striedam s inými sprchovými gélami. Hlavne ak chcem nejakú výraznu vôňu, keďže tento sprcháč má jemnú vôňu, ktorá mi pripomína čistotu a sterilitu nemocnice. Ako nie je to nejaká hrozná vôňa. Mne sa páči, len vo mne vyvoláva takéto pocity.




Tento sprchový gél je osviežujúci a veľmi rada ho používam. Stačí len malé množstvo, na hubke vytvorí fajn penu, ktorá umyje celé telo. Je prispôsobený na denné umývanie. Podporuje obnovu prirodzeného ochranného plášťa kože s pH 5,5. Neobsahuje alkalické zložky. Tento sprchový gél neobsahuje mydlo. Gél je modrý (ale taký priesvitný) čo ma celkom prekvapilo.

Pokožka je po umytí jemná a hydratovaná. V práci boli pred nejakým časom nejaké problémy a skoro všetci sa buď vyhádzali alebo mali aspoň problém potom čo sa osprchovali. Sčervenala im pokožka a svrbelo ich celé telo. Ja som nemala žiaden problém a tak si myslím, že mi k tomu pomohol aj tento sprchový gél. Pokožku tela nedráždi a myslím si, že je vhodný aj pre citlivú pokožku.

Cena: 89,90 Kč

Tento sprchový gél je fakt príjemný a rada ho používam. Občas ho fakt mením len preto, že mám chuť na nejakú výraznú vôňu v kúpeľni. Ja by som Vám tento výrobok odporučila. Nemám k nemu žiadne výhrady.


A aký sprchový gél používate Vy? :-)

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Mám rada sprcháče bez mydla a parfémov, lebo sama mám veľmi citlivú pokožku :)
    Pozývam ťa na giveaway na mojom blogu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Momentalne pouzivam prirodni rucne robene mydla :)
    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.