Preskočiť na hlavný obsah

Januárový BrandNooz box


Ahojky!

Ako sa máte? Ja v podstate nič nestíham a preto sa blogu nevenujem tak ako by som chcela! Snáď sa čím skôr budem môcť venovať blogu naplno. 

Tento dnešný článok je len taký rýchly o krabičke s jedlom ;-) Brandnooz box určite poznáte. Ja ho kupujem každý mesiac a ani tento mesiac to nebola výnimka :-)

Takže nebudem Vás dlho naťahovať. V tomto boxe boli rôzne produkty. Za mňa tam bolo skoro všetko čo som ešte nemala. Takže pre mňa to je box fakt s prekvapením a skúšaním noviniek.



Ako prvé by som Vám ukázala dajme tomu alkohol. Ja mám objednanú alkoholickú verziu takže je jasné, že tam alkohol mám. Ani neviem prečo...nepijem nejako veľa alebo často. Ale raz za čas sú v tomto boxe novinky, ktoré by som si sama nikdy nekúpila a tak ich aspoň takouto cestou ochutnám. 



Březňák 11 - Tak toto pivo som ešte nepila. Ono ja som skôr za čapované, keď už si mám dať ale určite si s manželom po dobrom obede dáme.
Cena: 11,90 Kč

Rotkäppchen Demi Sec - Má to byť jednotka medzi šumivými vínami v Nemecku ale aj po celom svete. Má 7 príchutí. Ja som toto šampanské ešte nevidela nikde v obchode ale teraz sa naňho pozriem a aj na tie ich príchute.
V boxe bola 0,2l fľaštička takže to si ho veľmi nevychutnám, ale to nevadí.
 Cena za 0,7 l je 139 Kč

V boxíku je aj nealkoholický nápoj.

Pure Jablko. Má to byť čistá jablková nefiltrovaná šťava.
Cena je od 27,90 Kč do 34,90 Kč za 0,25 l

Potom som v boxíku našla dve polievky a jednu zápražku.




Maggi Písmenková a Paradajková sladká. Majú byť bez glutamánu a konzervantov.
Cena je 24,90 Kč za balenie

Vitana Zápražka svetlá. No ešte som nič také doma nemala takže to snáď niekedy aj vyskúšam.
Cena 29,90 Kč

Z pochutín tam boli pre mňa veľmi fajn vecičky.




Mentos Choco. Novinka o ktorej som ešte ani nepočula. Je to kombinácia čokolády a karamelu. Mám tu dva druhy: karamel a čokoláda, karamel a biela čokoláda.
Cena 19,90 Kč za ks

Ricola Medovka. Tak tieto cukriky sa v tomto ufučanom počasí určite hodia. Na človeka sa rýchlo niečo chytí a tieto cukríky Vám určite pomôžu s hrdlom. Tieto cukríky sú bez lepku, laktózy, barvív a cukru.
Cena 29,90 Kč

Mixitka čerešna a mandle. O tejto značke som už veľa čítala a aj som si už chcela niečo kúpiť na vyskúšanie, takže som rada, že môžem aspoň vyskúšať túto sladkosť. Jeden z jej pozitívov je, že je bez lepku.
Cena 39 Kč

Potom som mala ako bonus už konečne niečo čo som si objednala asi pred mesiacom-dvoma? Nakoniec mi aj tak neposlali to čo som si kúpila za noozbody ale to nevadí.  Dodatočne som dostala aj horúce nápoje, ktoré som vo svojom boxe nemala alebo lepšie povedané mala ale prázdne. V tomto počasí sa mi určite hodia.




A čo Vy? Zaujalo Vás niečo?

S pozdravom Zuzka :-)


Komentáre

  1. Tak už videla nejaké video z rozbaľovania a teda tento box vraj veľa nadšenia nemám . Za mňa by som využila len džús a mixitku ktorá je vynikajúca keďže si ich objednávam pravidelne . Zvyšok by asi ležal prachom niekde na polici . Podobné boxy asi nie sú pre mňa keďže som očividne náročná . Asi jediný ktorý ma zaujal naozaj je ten od šmakujto ten vyzeral zakaždým super . :)
    Life is beautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Barbora - ono zaleží kolik člověk chce investovat. Existuje i jiný box, cena myslím něco přes 600,-, je tam vždy 5-6 plných produktů. Takže po srovnání cena-počet produktů je znát, že se jedná o něco extra. Ale já osobně nejsem ochotna dávat cca 100,- za jeden výrobek, takže já osobně jsem spokojena. I když je pravda, že ,,instantních věcí,, by mohlo být méně.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.