Preskočiť na hlavný obsah

Jeden z mojích víkendov + nezabudnite, že len do konca týždňa máte čas aby ste sa zapojili do GA :-)

Ahojte :-)

Tak čo ako sa máte? Dneska je už utorok a čaká ma poobedná ale pozitívum je, že zajtra máme voľno. Takže zase do práce až vo štvrtok. Škoda len, že hlásia dážď. Bolo by dobré ak by vyšlo také počasie ako bolo cez víkend.

Tento víkend som si s manželom užila. Sobota bola viac-menej podľa mňa a nedeľa zase podľa neho.
Takže v sobotu sme boli v Plzni. Najprv som si bola vyzdvihnúť balíček od Biobeauty. V tom balíčku som mala krabičku krásy (áno viem, že vy ste si ju už dávno vybalili) a potom som tam mala nejaké veci, kt. som si objednala a s kt. sa podelím aj s Vami.


Biokrabička krásy








Môj nákup

Po vyzdvihnutí balíčka sme boli v Tescu, kde sme si kúpili obliečky a vybrali sme si taniere a podobné veci do domácnosti. Z Tesca sme išli do nákupného centra Plaza. Cestou tam sme ale zašli na námestie, kde boli práve trhy. Žiaľ už pomaly odchádzali ale aspoň som ochutnala burčák (nikdy pred tým som ho nepila)

Hneď na námestí majú Tetu drogériu ale aj DM a tak som tam zašla - samozrejme len tak, bez nejakého plánu. V Tete drogérii sme boli len chvíľku, pretože tam bolo veľa ľudí ale stihla som si aspoň kúpiť make - up od Dermacolu.

V Dm drogérii som už toho kúpila trochu viac. Kúpila som nám nejaké veci do domácnosti a potom som neodolala novinkám. Tento sprej od Aussie som chcela vyskúšať už dávno ale vždy som nejako na neho zabudla. Ale konečne ho mám. Batiste suchý šampón všade každy chváli a tak som si povedala, že za skúšku nedám nič ( zatiaľ sa mi páči). Balea olej na vlasy som už raz mala a bol super. Ebelin gumky do vlasov sa mi zídu v práci. A nakoniec tam mám Balea šampón a sprchový gél z limitovanej edície. Šampón - Cool Blossom a sprchový gél Frozen Breeze.



Keď sme už konečne došli do nákupného centra tak som si tam popozerala nejaké veci ale nejako som si toho veľa nevybrala. Veď posúďte samé.


Síce to nie je veľký nákup ale mne to stačí. Nabudúce snáď objavím tých vecí viac.


No to sme už boli taký hladný, že sme sa museli ísť najesť. Ešte doma sme si pozerali nejake reštiky a môj manžel chcel ísť do nejakej ázijskej reštaurácie. A tak sme zašli do reštaurácie menom Zlatý drak.  Na ich stránke si môžte pozrieť ich fotografie ako to vyzerá dnu ale aj ako tam vyzerajú jedlá. Ja som si pofotila iba ako to vyzerá von. Majú tam aj terasu, kt. sa určite v lete hodí.



A čo povedať k jedlu? No proste super. Jedným slovom mňam. Porcie boli fakt veľké a aj chutné. Môjmu manželovi tam tiež chutilo a keby sa nehanbil tak by som Vám tu dala aj fotku naších jedál. Nabudúce už odfotím len si musím poriadne nabiť mobil.


A takto sme strávili sobotu v Plzni. Potom som tam ešte našla aj Pravoslávnu cirkev, z kt. by bola určite rada moja mamka.



V nedeľu sme zase išli do lesa. Urobili sme si dlhšiu prechádzku ako obvykle a pochodili sme tu po okolí. Muž našiel pár húb. A les v jeseni je asi najkrajší. Tu je pár fotiek.






No a čo Vy? Ako ste strávili víkend?
   S pozdravom Zuzka :-)






Komentáre

  1. Velmi hezky strávený čas. Do Čínské restaurace chodím ráda na jídlo a už jsem dloouho v žádné nebyla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to áno :-) Musím povedať, že ja som bola teraz po 1 krát v nejakej čínskej reštike :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.