Preskočiť na hlavný obsah

Adventné kalendáre 2022 druhá časť

 Ahojte!

Ako som vám už v minulom článku spominala,tak som si pre vás pripravila dva články na advetné kalendáre. Dneska by som vám rada ukázala ďalšie adventné kalendáre,ktoré ma tento rok zaujali.

Začnem s kalendárom,ktorý doma mám a tým je Benefit Cosmetics Sincerely Yours,Beauty Holiday.

Ja mám značku Benefit veľmi rada a tak ich adventný kalendár určite využijem. Jediné čo je mi ľúto je,že má len dvanásť okienok. Kľudne by som od tejto značky zvládla aj dvadsaťštyri okienok. Samotný kalendár obsahuje samozrejme produkty na obočie,riasenky,podkladové bázy ale aj ich ikonický Hoola bronzer. Trošku ma ešte mrzí,že adventný kalendár je totožný s tým čo bol minulý rok. Ja som mala adventný kalendár od Benefitu práve aj minulý rok a preto by som ocenila keby tento rok obsahoval nejaké iné produkty,keďže Benefit má vo svojom portfóliu samé kvalitné produkty. Tento kaledár si môžete kúpiť na stránkach Sephora.

V Sephore ešte chvíľu ostaneme,keďže na ich stránkach si môžete kúpiť adventné kalendáre práve od Sephory


Majú tam Sephora Favorites adventný kalendár,ktorý obsahuje obľubené produkty,ktoré sa predávajú v Sephore. Potom tam nájdeme aj kalendáre s produktami zo Sephora Collection. Ja v Sephore veľmi rada nakupujem a priznám sa,že ich advetné kalendáre ma tento rok veľmi zaujali. 

Yves Rocher adventný kalendár som vám ukazovala už v minulom článku ale tentokrát by som vám rada ukazala Novoročný adventný kalendár,ktorý si môžete otvárať po Vianociach :-)


Tento rok tuším po prvykrát uviedla na trh adventný kalendár aj značka Havlíkova Apotéka. Obsahuje dvadsaťpäť produktov a verím,že si nájde veľké množstvo záujemcov,pretože tento advetný kalendár je krásny. Obsahuje samé skvelé produkty a úprimne dosť nad ním uvažujem :-)


Minulý rok som mala doma adventný kalendár od značky Rituals,ktorý som totálne milovala a užívala som si každý jeden deň. Každopádne mám doma ešte nejaké ich produkty,ktoré som nestihla ešte spotrebovať a tak si tento rok tento adventný kalendár nekúpim. Každopádne opäť vyzerá skvelo.


Ak máte radi značku Invisibobble,tak tento rok majú aj skvelý adventný kalendár. Mne sa jeho obsah veľmi páči,keďže ich produkty používam v podstate každý deň.


Za zmienku určite stoja aj advetné kalendáre od značky Douglas. Majú rôzne prevedenia za rôzne ceny. Ak máte radi produkty práve od Douglas,tak si určite vyberiete ten spravný adventný kalendár pre seba zo štyroch,ktoré majú v ponuke. Na svoje si prídu tentokrát aj muži.


Akože,ak by som mala doma vaňu (ktorú verím,že raz budem mať),tak si určite celý rok budem šetriť na adventný kalendár od značky Lush. Bohužiaľ na moje príležitostné výlety a užívanie si v tú dobu vaňu sa mi tento kalendár neoplatí. Inak by som ho mala doma už dávno :-)

Aby som vám neukazovala len tie kozmetické kalendáre,tak nakoniec článku som si vybrala ešte dva nekozmetické kalendáre,ktoré ma zaujali. Prvým je Yankee Candle adventný kalendár. Ak radi pálite sviečky a chcete si čakanie na Vianoce spríjemniť peknými vôňami,tak tento adventný kalendár je pre vás to pravé.

Čo by to bolo čakanie na Vianoce,keby sme si neotvárali aj nejaký adventný kalendár s pochutinami. Jedným takým pre mňa veľmi zaujímavým jedlým kalendárom je od Mixit. Ak máte radi zdravé pochúťky,tak tento adventný kalendár je proste dokonalý.


A týmto ukončujem výber adventných kalendárov na rok 2022. Určite si pozrite aj prvú časť,ktorú som uverejnila na svojom blogu minule.


Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.