Preskočiť na hlavný obsah

Adventné kalendáre 2022 prvá časť

 Ahojte!

Dnes tu mám prvý vianočne ladený článok. Pre niekoho je to skoro,pre niekoho neskoro. Každopádne Vianoce sa blížia a ja som sa dnes rozhodla,že vám ukážem pár adventných kalendárov,ktoré ma tento rok zaujali.

Ja si každý rok kupujem adventný kalendár a vždy si ho vyberám od inej značky. Tento rok mám doma zatiaľ ešte len jeden adventný kalendár,ktorý som dostala (ten vám ukážem nabudúce) a určite si plánujem ešte aspoň jeden kúpiť,keďže ten čo doma mám je len na dvanásť dní.

Adventné kalendáre v tomto článku sú tie,ktoré ma najviac zaujali na stránkach Notino a sú to tie,nad ktorými aj sama uvažujem. Snáď sa vám môj výber bude páčiť a možno si práve vďaka tomuto článku vyberiete ten pravý adventný kalendár pre seba ak ho ešte doma nemáte. Ak hľadáte napríklad aj inšpiráciu na darček,tak na stránkach Notino si môžete pozrieť rôzne darčekové sady/adventné kalendáre,ktoré potešia určite každého milovníka kozmetiky.

Začnem adventným kalendárom od značky Yves Rocher


Ja som od tejto značky mala adventný kalendár asi také tri-štyri roky späť. Yves Rocher kozmetiku mám veľmi rada a tak viem,že adventný kalendár od tejto značky by som určite doma využila. Má krásny obal,ktorý bude pekne vyzerať v každej domácnosti. Tento adventný kalendár má 24 okienok a na Notine si môžete pozrieť celý jeho obsah. Každopádne nájdete v ňom sprchové gély,lak na nechty,riasenku a hlavne produkty z vianočnej kolekcie. Tento kalendár ukrýva mix starostlivosti o telo,pleť,vlasy a dekoratívnej kozmetiky. Ak máte radi produkty od značky Yves Rocher,tak tento kalendár budete milovať. 

Keďže vám dnes ukazujem adventné kalendáre,ktoré sú dostupné na stránkach Notino,tak vám určite musím ukázať aj adventný kalendár práve od Notina.

Obsah tohto kalendáru je rôznorodý a myslím si,že obsahuje samé zaujímavé veci,ktoré každá z nás určite dokáže spotrebovať. Hore na obrázku môžete vidieť jeho obsah,ktorý je podľa mňa dosť slušný za tie peniaze. Zaujímavosťou tohto kalendára je,že obsahuje až dvadsaťšesť produktov.

Ak máte radi značku Avon,tak ten si tento rok taktiež pripravil adventný kalendár. 

Aj tento adventný kalendár obsahuje mix kozmetiky. Nájdeme tam dekoratívnu kozmetiku,laky,mlieka a krémy. Proste nájdete v ňom všetko. Takže ak máte radi Avon,tak tento adventný kalendár bude určite skvelý. Má klasicky dvadsaťštyri okienok.

Od značky 3INA som doma mala zatiaľ málo produktov ale všetky,ktoré som doma mala boli super a tak ma určite zaujal ich adventný kalendár. 

Nájdeme v ňom dvanásť produktov a tento adventný kalendár sa viac zameriava na dekoratívnu kozmetiku. Obsah vyzerá dosť dobre a prevedenie kalendára je zaujímavé.

Ak používate a máte radi značku Makeup Revolution,tak aj táto značka si tento rok pripravila adventný kalendár plný dekoratívnej kozmetiky.


Nájdeme v ňom rúže,paletky,ceruzky lesk a podobne. Má dvadsaťpäť okienok a určite si ho milovníci tejto značky budú vychvaľovať.

Značka Clinique je veľmi kvalitná a jej adventný kalendár obsahuje samé skvelé produkty na starostlivosť o našu pleť ale nájdeme tam aj dekoratívnu kozmetiku. Ja osobne od tejto značky zbožňjujem ich lícenky.


Pre milovníkov lakov na nechty si značka Essie tiež pripravila adventný kalendár. Ich laky sú kvalitné a v tomto kalendári si nájdete najrôznejšie odtiene.


Tak a to je môj prvý výber adventných kalendárov. Nabudúce vám ukážem ďalšie,ktoré ma zaujali. Každopádne adventný kalendár je aj skvelým darčekom (ja som minulý rok dostala jeden na narodeniny a bola som nesmierne potešená) a momentálne si tieto adventné kalendáre môžete kúpiť za super ceny,keďže na stránkach Notino prebieha Black Friday

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.