Preskočiť na hlavný obsah

Starostlivosť od hlavy až k päte

 Ako sa staráte o svoju pleť? A ako o celé telo? Dneska tu mám 5 produktov, ktoré by vám nemali chýbať vo vašej kúpeľni.


Základom je čistá pleť. Či už používate make-up alebo nie, tak o pleť by ste sa mali starať. Na pomoc s čistením pleti nám pomôže Hydra Végétal Gelový peeling. Je vhodný pre normálnu a zmiešanú pleť (práve takú ju ja mám). Peeling obsahuje bunkovú vodu z kostmatcovníka. Pleť čistí a zároveň ju zbavuje odumretých buniek.Gél obsahuje bambusové mikrogranule, ktoré majú šetrný exfoliačný účinok. Celkovo mi rada Hydra Végétal od Yves Rocher vyhovuje, moju recenziu si môžete prečítať v tomto článku
Gélový peeling si môžete kúpiť na stránke Yves Rocher za 249 Kč.


Pozornosť by sme mali venovať aj perám. Ku krásnym a hebkým perám mi vždy pomôže Bubblegum scrub na pery od značky Lush. Dávam si ho skoro pred každým líčením pier. Scrub pery zjemní, vyhladí a zanechá ich hydratované. Po použití scrubu mi rúž vydrží na perách dlhšie. Musím podotknúť, že tento scrub krásne vonia a je veľmi chutný. 
Bubblegum scrub na pery si môžete kúpiť na stránke Lush za 265 Kč.


Samozrejmosťou je, že sa musíme postarať aj o svoje telo. S tým nám pomôže napríklad Avène Body jemný telový peeling. Je vhodný pre všetky typy citlivej pokožky. Má príjemnú relaxačnú vôňu a jemne nás zbaví odumretých kožných buniek. Pokožka ostáva hebká na dotyk. Obsahuje prírodné peelingové zložky z celulózy a jojobového vosku, ktoré sú šetrné k našej pokožke ale aj k životnému prostrediu. Okrem toho obsahuje olejový komplex, kt. obsahuje 3 rastlinné oleje a Termálnu vodu Avène. Používam ho 2krát do týždňa. Ak by ste si chceli prečítať viac o rade Body od Avène, tak tu je celý článok. Peeling si môžete kúpiť napríklad na stránke Notino, kde stojí 299 Kč.


Väčšina ľudí sa o svoje chodidlá stará iba v lete. Ja sa o nich snažím starať pravidelne a to aj v zime. Práve v chladnejšom počasí som si obľúbila Foot Works peeling na chodidlá s pomarančom, škoricou a vitamínom E od značky Avon. Okrem toho, že príjemne vonia, sa mi skvelo postará aj o chodidlá. Päty zanecháva hebké a vyživené. O celej rade si opäť môžete prečítať na mojom blogu.

Foot Works peeling na chodidlá si môžete kúpiť z Avonu za 169 Kč.


Posledným bonusovým produktom, ktorý absolútne zbožňujem je Citylife bleskový peeling od značky Phytomer. Ako už názov naznačuje, tak je to bleskový peeling. Doba pôsobenia na pleti je 30 sekúnd. Pleť hĺbkovo čistí a detoxikuje. Je ohľaduplný ku pokožke a pleť vyzerá dlhším používaním skvelo. Na tomto peelingu je zaujímavé aj to,že to je v podstate jemná pena. Má príjemnú vôňu a je to môj veľký obľúbenec, kt. používam už dlho (na pleť stačí použíť iba trochu peny a tak nám dlho vydrží). Môžete si ho kúpiť na stránke Phytomer


Ako sa o seba staráte vy? Poznáte/používate nejaký produkt, ktorý som vám v tomto článku ukázala?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Ten scrub na rty miluju :-) Božsky voní!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já z těch tvých produktů neznám ani jeden, byť něco na odličování, na rty i na tělo používám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peelingy a scruby sú skvelým doplňujúcim krokom v starostlivosti:-)

      Odstrániť
  3. Produkty poznám, ale nezkoušela jsem :-) ale musím souhlasit péče o pleť je důležitá.. :-) Já ji vždy vyčistím a snažím se nezapomenout na krém a sérum (ale popravdě někdy zapomenu), na co ale nezapomínám je pravidelné používání peelingu a masky :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že so mnou súhlasíš a že pravidelne používaš masky a peelingy :-)

      Odstrániť
  4. Bez peelingu na rty bych nemohla fungovat a tenhle od Lush je docela dobrý a máš pravdu, že hlavně dobře chutná :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám zkušenost s Hydra Végétal a také s peelingem na rty od Lush a naprostá spokojenost! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Produkty na telo od Avéne ma lákajú už veľmi dlho! Pekný článok ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite niečo vyskúšaj:-) majú super produkty. Ďakujem.

      Odstrániť
  7. Zaujal mě ten poslední, tento typ vůbec neznám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten scrub vypadá rozkošně :-) já od Lushe ještě nic neměla, ale fakt mě jeho produkty moc lákají :-) když si ho všichni tak moc chválí :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já měla z článku ten hydro gelový peeling Yves Rocher a byl výborný.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten Avéne telový peeling potrebujem nutne v mojom živote. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Produkty poznám, ale nepoužívam žiaden. TOP produktmi pre mňa sú momentálne hlavne The Ordinary séra, kórejská kozmetika a šípkový olej.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.