Preskočiť na hlavný obsah

Yves Rocher - Hydra Végétal

Minule mi prišiel PR balík od Yves Rocher s produktami HYDRA VÉGÉTAL. Ja vám tu dnes napíšem o štyroch produktoch, ktoré som si obľúbila a som veľmi rada, že mi ich zaslali. Ja už dlhšie používam ich hydratačný krém. V balíčku mi prišiel ďalší krém na deň aj noc ale ten som zatiaľ neskúšala, keďže som ešte nespotrebovala krémy, ktoré momentálne používam.



Na čistenie pleti používam dva produkty.

Ako prvé si odstránim make-up pomocou Hydratačného odličovacieho mlieka Hydra Végétal.


Toto mlieko je jemné ale pekne odlíči celý make-up z celej tváre a aj očí. Neštípe v očiach a kvalitne pleť zbaví make-upu. Mlieko na odličovanie som nepoužívala roky. Toto spotrebujem ale osobne mi viac vyhovujú odličovacie vody ako mlieka. Ale ak máte radi radšej mlieko, tak tento produkt je vážne veľmi príjemný. Pleť je po použití čistá a nie je vysušená.
Cena: 225 Kč a balenie má 200 ml



Čistiaci gél Hydra Végétal


Tento čistiaci gél používam po odstránení make-upu alebo ráno po prebudení. Čistiaci gél odstraňuje nečistoty a zbytky make-upu. Gél si dám na navlhčenú pokožku a potom ju jemne masírujem. Po použití je pleť čistá a jemná. Gél má príjemnú sviežu vôňu, ktorá sa mi páči. Je v ekologickom 125 ml balení. Je to môj tretí čistiaci gél od Yves Rocher a tento je podľa mňa najlepší. Mne a mojej pleti najviac vyhovuje. Je jemný ale účinný.
Bez farbív, bez parabénov, bez minerálnych olejov.
Cena: 249 Kč


Po čistení pleti používam Hydratačné Tonikum Hydra Végétal.


Hydratačné tonik tonizuje a povzbudzuje pokožku. Tonikum si dávam na pleť ráno a večer pomocou kozmetického tampónu. Tento produkt odstraňuje zložky, ktoré pokožku vysušujú a pripravuje pleť na aplikáciu krému. Na tampóne je niekedy vidieť ako ma zbavil ešte posledných známok nečistôt. Viac ako 98 % zložiek je prírodného pôvodu. Tonikum je v ekologickom balení.
Bez farbív, bez minerálnych olejov, bez parabénov, bez alkoholu.
Cena: 225 Kč a balenie má 200 ml.


Dvakrát do týždňa používam aj Gélový peeling Hydra Végétal


Tento peeling používam hlavne v sprche. Dám si malé množstvo peelingu na tvár a jemne si masírujem celú tvár. Je veľmi jemný a tak nedráždi pleť. Po použití je pleť rozjasnená a dostatočne hydratovaná.
Cena: 249 Kč za 75 ml


HYDRA VÉGÉTAL 

Všetky tieto produkty boli vyvinuté špeciálne pre potreby normálnej a zmiešanej pleti. Obsahujú kosmatcovník, ktorý účinne hydratuje až na 48 hodín. Tieto produkty sa dopĺňajú a moja pleť si ich zamilovala. Je jasnejšia, hydratovanejšia a jemnejšia. Všetky sú bez parabénov, bez minerálnych olejov a bez farbív. 

Ako sa staráte o svoju pleť vy? Aké produkty máte radi?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Já momentálně na svoji pleť používám Bilku, psala jsem o ni i na blogu a tato řada se mi taky moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa budem na ten článok musieť pozrieť 😊

      Odstrániť
  2. Such a great brand. I have really liked everything I've tried from them in the past. This collection looks really wonderful!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám hodně od Yves Rocher ráda čistící gely, které používám na dočištění po odlíčení micelárkou a i tento je skvělý. Bez mycího gelu bych si nepřipadala dokonale odlíčená :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie gély sú neskutočne dobré. Veľmi som si ich obľúbila 😊

      Odstrániť
  4. Nejvíc se mi líbí ten čistící gel :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.