Preskočiť na hlavný obsah

Starostlivosť o nohy s Footworks

V lete čítam dosť recenzií na produkty, ktoré sú vhodné na starostlivosť o nohy. V zime ich veľmi nevidím ale myslím si, že každý z nás by sa mal o svoje nohy starať po celý rok. Preto som si minule kúpila jeden set, ktorý mi neskutočne vyhovuje.



Tento Footworks set som si konkrétne objednala z Avonu. Nájdeme v ňom tri produkty:
1. Relaxačný kúpeľ na chodidlá s pomarančom a škoricou



Ja si tento kúpeľ na nohy doprajem aspoň raz do týždňa. Napustím si teplú vodu do lavóra a pridám doň pár kvapiek tejto emulzie. Urobí sa jemná pena a tá vôňa je proste dokonalá na toto zimné obdobie. Spojenie škorice a pomaranča mám v zime veľmi rada. Kúpeľom sa mi koža na nohách zjemní a môžem pokračovať v ďalšej starostlivosti.

2. Peeling na chodidlá s pomarančom, škoricou a vitamínom E



Ďalším krokom je určite peeling. Peelingom sa zbavím odumretej kože a tým pádom mám hlavne päty hebké na dotyk. Peeling je veľmi príjemný a obsahuje jemné čiastočky, ktoré nijako nedráždia pokožku. Vôňa je opäť veľmi príjemná.

3. Hydratačný krém na nohy s pomarančom a škoricou



Posledným krokom je určite krém, s ktorým si urobím masáž chodidiel. Tento krém sa pekne vpije do pokožky a ona ostane následne hydratovaná.

Tieto tri produkty sú skvelou kombináciou, ktorá mi pomáha, aby som mala nohy krásne a hebké na dotyk. Určite by ste si mali aj vy dopriať takýto relax. Ja si vždy takýto rituál poriadne užívam a celkovo sa cítim oveľa uvoľnenejšie a lepšie. Táto sada je podľa mňa aj skvelým darčekom pre našich blízkych.

Staráte sa aj vy o svoje nohy? Aké produkty používate?

Komentáre

  1. Jáse upřímně o nohy nijak nestarám, nevidím to jako vyloženě věc, kterou bych potřebovala. Jen např na patu občas něco využiji, ale nemám nic oblíbeného. :) Spíše se v zimě snažím více starat o ruce. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám z jiné řady obrušující peeling na paty a ten je skvělý :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Díky za tip! :) Popravdě se o své nohy moc nestarám. Jen v létě, ale po zbytek roku moc ne. Měla bych to změnit, protože o ruce se také starám. Člověk na nohy hodně často zapomíná.
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tyhle produkty taky od Avonu používám, sice ne často, ale hlavně v létě se o nohy starám :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyhle krémy na nohy mám moc ráda :) jo tahle řada je supeer.

    Přeji klidné a šťastné svátky :)
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pěkný článek. :) O nohy se snažím starat co to jde, ale v zimě je to opravdová výzva. Z Avonu jsem měla minulý rok sadu a moc mi vyhovovala a momentálně používám stálice od Balea, které si nemůžu vynachválit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tieto produkty mám všetky doma a sú famózne, tá vôňa, dokonalosť. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jak už jsem psala na instagramu. Já nejsem zvyklá se starat o nožky, ale asi bych měla přestat být tak lhostejná, když vidím tebe, jak se o sebe krásně staráš. :)

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.