Preskočiť na hlavný obsah

Huda Beauty

Dnes som si pre vás pripravila článok o značke Huda Beauty. Túto značku používam už dlhšie a čo sa týka ich paletiek na oči,tak patria k jedným z najlepších, ktoré tu na trhu máme. 
Značku Huda Beauty založila v roku 2013 v Dubaji blogerka a youtuberka Huda Kattan. Medzi jej ikonické produkty, ktoré sú obľúbené po celom svete určite patria rúže Liquid Matte Huda Beauty a samozrejme aj paletky. 
Značka Huda Beauty nepatrí k úplne lacným značkám a jej niektoré paletky stoja dosť ale myslím si,že ich kvalita je fakt skvelá a tak sa tie peniaze určite do tejto značky oplatí investovať. Ja mám osobne pár paletie od tejto značky doma a určite sa chystám si kúpiť aj ďalšie. Ja som s nimi veľmi spokojná. Ak ale nechcete hneď na začiatku míňať cca 80€ ale aj napriek tomu by ste si radi nejakú paletku od tejto značky kúpili,tak vám určite odporúčam mrknúť aj po mini paletkách,ktoré Huda Beauty vo svojej ponuke má. Väčšinou obsahujú 9 odtieňov,sú skladné a vhodné na cesty a samozrejmosťou je aj ich kvalita. Ako som už spomínala, tak ja mám pár paletiek už doma a práve mám aj tieto mini paletky,s ktorými som spokojná. 

Čo ma ale minule milo prekvapilo je to,že Notino rozšírilo opäť svoje značky,ktoré u seba a ponúka a nájdete tam práve aj značku Huda Beauty. Ja som to ihneď využila a kúpila som si Gemstone Obsessions paletku očných tieňov. Opäť je to malá verzia paletky,ktorú si so sebou ľahko vezmete aj na dovolenku. Má 9 krásnych odtieňoch,s ktorými určite vykúzlite dokonalé líčenie. Paletka má aj praktické zrkadielko a ak by ste chceli mať aj vy jednu doma,tak mrknite na môj instagram,kde si práve o túto paletku môžete aj zasúťažiť. 


A v budúcom článku,vám predstavím ďalšiu paletku práve od značky Huda Beauty. 

Poznáte značku Huda Beauty? Máte od tejto značky niečo doma? 

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.