Preskočiť na hlavný obsah

Huda Beauty

Dnes som si pre vás pripravila článok o značke Huda Beauty. Túto značku používam už dlhšie a čo sa týka ich paletiek na oči,tak patria k jedným z najlepších, ktoré tu na trhu máme. 
Značku Huda Beauty založila v roku 2013 v Dubaji blogerka a youtuberka Huda Kattan. Medzi jej ikonické produkty, ktoré sú obľúbené po celom svete určite patria rúže Liquid Matte Huda Beauty a samozrejme aj paletky. 
Značka Huda Beauty nepatrí k úplne lacným značkám a jej niektoré paletky stoja dosť ale myslím si,že ich kvalita je fakt skvelá a tak sa tie peniaze určite do tejto značky oplatí investovať. Ja mám osobne pár paletie od tejto značky doma a určite sa chystám si kúpiť aj ďalšie. Ja som s nimi veľmi spokojná. Ak ale nechcete hneď na začiatku míňať cca 80€ ale aj napriek tomu by ste si radi nejakú paletku od tejto značky kúpili,tak vám určite odporúčam mrknúť aj po mini paletkách,ktoré Huda Beauty vo svojej ponuke má. Väčšinou obsahujú 9 odtieňov,sú skladné a vhodné na cesty a samozrejmosťou je aj ich kvalita. Ako som už spomínala, tak ja mám pár paletiek už doma a práve mám aj tieto mini paletky,s ktorými som spokojná. 

Čo ma ale minule milo prekvapilo je to,že Notino rozšírilo opäť svoje značky,ktoré u seba a ponúka a nájdete tam práve aj značku Huda Beauty. Ja som to ihneď využila a kúpila som si Gemstone Obsessions paletku očných tieňov. Opäť je to malá verzia paletky,ktorú si so sebou ľahko vezmete aj na dovolenku. Má 9 krásnych odtieňoch,s ktorými určite vykúzlite dokonalé líčenie. Paletka má aj praktické zrkadielko a ak by ste chceli mať aj vy jednu doma,tak mrknite na môj instagram,kde si práve o túto paletku môžete aj zasúťažiť. 


A v budúcom článku,vám predstavím ďalšiu paletku práve od značky Huda Beauty. 

Poznáte značku Huda Beauty? Máte od tejto značky niečo doma? 

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.