Preskočiť na hlavný obsah

Huda Beauty Nude Obsessions- Nude Light

Ahojte!


Dneska by som vám rada ukázala paletku, ktorú som si veľmi obľúbila a používam ju asi nejaké dva roky. Paletka,o ktorej Vám dnes napíšem je  Huda Beauty - Nude Obssesions verzia Nude Light.


Nude Obssesions má tri verzie a ja som si vybrala tú najsvetlejšiu, pretože sa ku mne najviac hodí. Je to vážne svetlá paletka, ktorá najlepšie vynikne práve na svetlých typoch ako som ja. Pre tmavšiu pleť nemusí byť ideálna.

Čo sa týka skladby odtieňov, tak mne naprosto vyhovuje. Líčim sa s ňou skoro stále do práce, kde chcem vyzerať prirodzene a jemne. Na večerné líčenie by som použila asi ešte na zvýraznenie aj inú paletku(nejakú výraznejšiu). Každopádne balenie obsahuje 9 krásny svetlých odtieňov. Nájdeme tu 5 matných odtieňov a 4 metalické. Práve tie metalické sú dokonalé. Je tu zbierka krásnych studených ale aj teplých tieňov, s ktorými sa dá vykúzliť pekné líčenie.


To, že balenie paletky je samo o sobe krásne je snáď vidieť aj na fotke ;-) Mňa táto paletka proste neskutočne očarila a som s ňou spokojná.


Čo sa týka kvality, tak je skvelá. Matné tiene sa dajú pekne vrstviť a tak si môžete trošku pridať na intenzite. Každopádne nečakajte nič výrazné, táto paletka nie je vytvorená na nejaké šialené a výrazné líčenia. Metalické/trblietavé odtiene sa mi najlepšie nanášajú prstom (dajú sa ale pekne naniesť aj pomocou štetca). Aj keď ich nanášam prstom, tak sa na povrchu nerobí žiadna škrupina ako to pri niektorých tieňoch býva. Trblietavé odtiene sú krásne maslové a ľahko sa s nimi pracuje. Tie matné sú trošku suchšie a opadávajú ale nie je to nič hrozné. Výdrž tieňov je skvelá - v pohode so mnou dajú aj 14 hodín v práci. Nezlievajú sa a držia na svojom mieste proste po celý deň.


Balenie obsahuje praktické zrkadielko, ktoré sa bude hodiť určite aj pri cestovaní. Táto paletka je docela malá a tak si ju môžete so sebou zobrať kamkoľvek.

Paletka je dostupná na stránkach Notino a tak ak hľadáte skvelú paletku na denné líčenie, tak by vám určite nemala uniknúť táto.




Ako sa vám páči táto paletka? Ktorá z tých troch verzií vás zaujala najviac?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.