Preskočiť na hlavný obsah

Masky pod oči od značky Garnier

Ahojte!

Dnes tu mám pre vás recenziu na masky,ktoré mám rada už nejaký ten rok. Tentokrát vám ukážem masky pod oči, ktoré sú od značky Garnier. Určite ste ich už zaregistrovali. Ja mám v pláne vyskúšať ešte aj ďalšie verzie ale povedala som si,že najprv vám ukážem tieto,ktoré už mám poriadne odskúšané. 



Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look
Povzbudzujúca očná maska



V obale nájdeme jeden pár masiek pod oči. Sú to klasické masky, ktoré môžeme poznať aj od iných značiek. Veľkosť textílie je skvelá, pekne sadne pod celé oči. Táto maska obsahuje šťavu z pomaranča a kyselinu hyaluronovú.

Masku vyberieme z obalu a textil dáme pod oči. Necháme pôsobiť cca 15 minút. Pre lepší efekt odporúčam dať masku na chvíľu do chladničky.

Maska mi upokojila očné okolie, ktoré bolo aj viditeľne hydratovanejšie. Už po prvom použití som mala menšie vačky. Efekt vydržal celkom dlho. Maska mi nedráždila oči.
Má pomáhať aj s tmavými kruhmi pod očami - to neviem posúdiť, lebo ich našťastie nemám.

Garnier Skin Naturals Moisture+ Smoothness 
Vyhladzujúca očná maska



Táto maska ma svojím výzorom bavila trošku viac ako tá prvá. Ak ste ju už doma mali alebo ak sa pozriete na obal, tak musíte vidieť, že to nie je klasická maska pod oči. V tejto maske sa môžete zahrať na Zorra alebo na zlodeja ;-) Maska obsahuje kokosovú vodu a kyselinu hyaluronovú.

Návod na použitie je taký istý ako aj pri tej predošlej maske. Aj túto dávam na chvíľku do chladničky.

Maska je veľmi príjemná. Všetko čo sľubuje aj splní čo som veľmi rada. Očné okolie som mala hydratované, vačky a kruhy pod očami boli menšie. Jemné vrásky boli tiež menej viditeľné.

Cena masiek je prijateľná a účinok masiek je skvelý. Ako som už spomínala,tak ja ich mám veľmi rada a určite ich budem používať aj naďalej. Masky od Garnier mám všeobecne rada a určite vám odporúčam sa na nich pozrieť. Za fajn ceny nájdete mnoho masiek na stránkach Notino, kde ich nakupujem aj ja. 

A čo vy? Skúšali ste tieto masky? Aké z nich máte pocity?

Komentáre

  1. Kdysi jsem je měla a byli fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty musejí být ultra příjemné! Mám doma jedny gelové od Balei a dnes se chystám je vyzkoušet. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.