Preskočiť na hlavný obsah

Vita Coco Nourish - zázrak na vlasy s kokosovou vôňou

Ahojte!

Dneska sa budem venovať vlasom a kozmetike,ktorú na ne momentálne používam. Ako ste si už mohli všimnúť,tak vlasy si farbím (momentálne ale iba s maskou) a tak sa o nich snažím aj dostatočne starať. V každom ročnom období sú vlasy inak namáhané a ja sa vždy snažím dopriať svojim vlasom čo potrebujú.  
V posledných mesiacoch si moje vlasy obľúbili značku Vita Coco. Ak sa nechcete vzdať leta a zbožňujete vôňu kokosu,tak sa Vám táto značka bude určite páčiť. Ja osobne mám veľmi rada vôňu kokosu a z týchto produktov ju je intenzívne cítiť. Vita Coco má v ponuke tri rady a ja používam radu Nourish. Táto rada vlasy hĺbkovo vyživuje a je vhodná pre všetky typy vlasov.
Doma mám šampón, kondicionér a masku z tejto rady a myslím si,že je to skvelé kombo na moje vlasy.

Hydratačný šampón Nourish dokonalo umyje vlasy a zanecháva ich jemné. Má priehľadnú textúru,ktorá mi pripomína vodu. Skvelo pení,intenzivne hydratuje a zanecháva vlasy zdravo vyzerajúce. Bonusom je dokonalá vôňa,ktorá ostáva aj po umytí šampónu. Vlasy sú lesklé a celkovo som so šampónom veľmi spokojná. Tento šampón a aj značku Vita Coco beriem za kvalitnú a cenovo dostupnú.

Už dávnejšie som sa naučila používať na vlasy produkty z jednej rady,tak to mne a hlavne mojim vlasom vyhovuje. Takže nebude žiadnym prekvapením,že kondicionét používam tiež z tejto rady. Nourish hydratačný kondicionér má narozdiel od šampónu z tejto rady bielu a hustejšiu textúru. Kondicionér si dávam do dĺžky vlasov (nie ku korienkom) a nechám chvíľu pôsobiť. Vlasy pekne zregeneruje,dodá im lesk a výživu. Pri dlhšom používaní mi príde,že sa moje vlasy menej lámu a nie sú krepovité. Bonusom je opäť skvelá kokosová vôňa.

Posledným produktom z rady Nourish je ich hĺbková vyživujúca maska. Táto maska si skvelo poradila s mojimi vlasmi aj v lete,kedy dostávajú vlasy dosť zabrať. Slniečko,potenie a častejšie umývanie vlasov dosť vlasy vysušujú ale táto maska im dodala potrebnú výživu a hydratáciu. Vlasy vyzerali po použití masky lepšie,ľahko sa rozčesávajú a dokonalo voňali. Stačí len cca 5 minút a vlasy vyzerajú oveľa lepšie ako bez použitia masky. 

Ak by ste chytili moje vlasy,tak by ste boli určite príjemné prekvapený ich hebkosťou. Myslím si,že produkty Vita Coco z rady Nourish vážne stoja zato. Ako som už spomínala,tak nie sú drahé ale s vlasmi vedia urobiť malé zázraky. A tá vôňa je priam božská (ale len v prípade,že máte radi kokos). Inak produkty z tejto rady sú vegan a obsahujú minimálne 95% zložiek prírodného charakteru. Ja som s touto značkou veľmi spokojná a v ponuke majú aj iné rady starostlivosti o vlasy. Napríklad Scalp,ktorá uľaví od svrbiacej pokožky hlavy a lupín alebo rada Repair,ktorá pomôže poškodeným vlasom. 
Pri vyberaní produktov na vlasy som ja osobne dosť opatrná,pretože už viacero šampónov a kondicionérov mi spravili s vlasmi neplechu,ktorú som potom musela riešiť. Niektoré produkty mi vlasy a vlasovú pokožku vysušovali,po niektorých ma svrbela hlava,vlasy boli bez objemu a preto veľmi často ani nemením vlasovú kozmetiku. Každopádne keď už chcem svoju vlasovú kozmetiku vymeniť,upraviť alebo chcem len niečo doplniť,tak si pozerám stránky Notino,kde majú veľký výber a dosť často majú pri produktoch aj recenzie od kupujúcich.
Nakoniec som len chcela dodať,že ak si myslíte,že vaše vlasy potrebujú hĺbkovú výživu,tak určite siahnite po vlasovej kozmetike Vita Coco Nourish. A ak by ste mali náhodou problém s vypadávaním vlasov,tak určite mrknite na tento článok,ktorý uverejnila moja "kolegyňa" blogerka. 

Na dnes by to už bolo všetko a už sa teším,že sa stretneme pri ďalšom mojom článku.
S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Zkoušela jsem jen tu masku a je teda dobrá, takže v budoucnu klidně prubnu i něco jiného od nich :)
    NOVINKY V MÉ SKINCARE RUTINĚ, KTERÉ POTŘEBUJETE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Produkty vypadají skvěle, vždy jsem milovala kosmetiku s kokosovou vůní. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.