Preskočiť na hlavný obsah

Vita Coco Nourish - zázrak na vlasy s kokosovou vôňou

Ahojte!

Dneska sa budem venovať vlasom a kozmetike,ktorú na ne momentálne používam. Ako ste si už mohli všimnúť,tak vlasy si farbím (momentálne ale iba s maskou) a tak sa o nich snažím aj dostatočne starať. V každom ročnom období sú vlasy inak namáhané a ja sa vždy snažím dopriať svojim vlasom čo potrebujú.  
V posledných mesiacoch si moje vlasy obľúbili značku Vita Coco. Ak sa nechcete vzdať leta a zbožňujete vôňu kokosu,tak sa Vám táto značka bude určite páčiť. Ja osobne mám veľmi rada vôňu kokosu a z týchto produktov ju je intenzívne cítiť. Vita Coco má v ponuke tri rady a ja používam radu Nourish. Táto rada vlasy hĺbkovo vyživuje a je vhodná pre všetky typy vlasov.
Doma mám šampón, kondicionér a masku z tejto rady a myslím si,že je to skvelé kombo na moje vlasy.

Hydratačný šampón Nourish dokonalo umyje vlasy a zanecháva ich jemné. Má priehľadnú textúru,ktorá mi pripomína vodu. Skvelo pení,intenzivne hydratuje a zanecháva vlasy zdravo vyzerajúce. Bonusom je dokonalá vôňa,ktorá ostáva aj po umytí šampónu. Vlasy sú lesklé a celkovo som so šampónom veľmi spokojná. Tento šampón a aj značku Vita Coco beriem za kvalitnú a cenovo dostupnú.

Už dávnejšie som sa naučila používať na vlasy produkty z jednej rady,tak to mne a hlavne mojim vlasom vyhovuje. Takže nebude žiadnym prekvapením,že kondicionét používam tiež z tejto rady. Nourish hydratačný kondicionér má narozdiel od šampónu z tejto rady bielu a hustejšiu textúru. Kondicionér si dávam do dĺžky vlasov (nie ku korienkom) a nechám chvíľu pôsobiť. Vlasy pekne zregeneruje,dodá im lesk a výživu. Pri dlhšom používaní mi príde,že sa moje vlasy menej lámu a nie sú krepovité. Bonusom je opäť skvelá kokosová vôňa.

Posledným produktom z rady Nourish je ich hĺbková vyživujúca maska. Táto maska si skvelo poradila s mojimi vlasmi aj v lete,kedy dostávajú vlasy dosť zabrať. Slniečko,potenie a častejšie umývanie vlasov dosť vlasy vysušujú ale táto maska im dodala potrebnú výživu a hydratáciu. Vlasy vyzerali po použití masky lepšie,ľahko sa rozčesávajú a dokonalo voňali. Stačí len cca 5 minút a vlasy vyzerajú oveľa lepšie ako bez použitia masky. 

Ak by ste chytili moje vlasy,tak by ste boli určite príjemné prekvapený ich hebkosťou. Myslím si,že produkty Vita Coco z rady Nourish vážne stoja zato. Ako som už spomínala,tak nie sú drahé ale s vlasmi vedia urobiť malé zázraky. A tá vôňa je priam božská (ale len v prípade,že máte radi kokos). Inak produkty z tejto rady sú vegan a obsahujú minimálne 95% zložiek prírodného charakteru. Ja som s touto značkou veľmi spokojná a v ponuke majú aj iné rady starostlivosti o vlasy. Napríklad Scalp,ktorá uľaví od svrbiacej pokožky hlavy a lupín alebo rada Repair,ktorá pomôže poškodeným vlasom. 
Pri vyberaní produktov na vlasy som ja osobne dosť opatrná,pretože už viacero šampónov a kondicionérov mi spravili s vlasmi neplechu,ktorú som potom musela riešiť. Niektoré produkty mi vlasy a vlasovú pokožku vysušovali,po niektorých ma svrbela hlava,vlasy boli bez objemu a preto veľmi často ani nemením vlasovú kozmetiku. Každopádne keď už chcem svoju vlasovú kozmetiku vymeniť,upraviť alebo chcem len niečo doplniť,tak si pozerám stránky Notino,kde majú veľký výber a dosť často majú pri produktoch aj recenzie od kupujúcich.
Nakoniec som len chcela dodať,že ak si myslíte,že vaše vlasy potrebujú hĺbkovú výživu,tak určite siahnite po vlasovej kozmetike Vita Coco Nourish. A ak by ste mali náhodou problém s vypadávaním vlasov,tak určite mrknite na tento článok,ktorý uverejnila moja "kolegyňa" blogerka. 

Na dnes by to už bolo všetko a už sa teším,že sa stretneme pri ďalšom mojom článku.
S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Zkoušela jsem jen tu masku a je teda dobrá, takže v budoucnu klidně prubnu i něco jiného od nich :)
    NOVINKY V MÉ SKINCARE RUTINĚ, KTERÉ POTŘEBUJETE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Produkty vypadají skvěle, vždy jsem milovala kosmetiku s kokosovou vůní. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.