Preskočiť na hlavný obsah

Suché šampóny

 Ahojte.

V lete nám začínajú dovolenky a človek sa snaží byť čo najviac na slniečku a vonku. Niekedy sa môže stať,že si človek popritom nestíha ani poriadne umyť vlasy a s tým nám dokážu pomôcť suché šampóny. Ja osobne ich používam,keď vlasy ešte nie sú na tom úplne zle ale už nevyzerajú,tak ako by som chcela. Vďaka suchým šampónom im dokážem vrátiť objem a aj vzhľad čerstvo umytych vlasov. V dnešnom článku vám ukážem tri značky suchých šampónov, ktoré som si obľúbila. 

Takou pre mňa až ikonickou značkou je určite značka Batiste

Práve od tejto značky som mala svoj prvý suchý šampón,ktorý som mala so sebou na dovolenke. Batiste vyrába rôzne druhy a vône. Ja osobne som mala už viacero druhov a s každým z nich som bola veľmi spokojná. Nikdy som nemala problém so žiadnym. Ani jeden z nich mi nezanechával biele fľaky na mojich či už čiernych,blond alebo terajších červených vlasoch. Každý z nich mi vlasy oživil,dodal im lesk,objem a príjemnú vôňu. Ak chcete mať istotu,tak určite siahnite po nejakom suchom šampóne od značky Batiste. Ja mám momentálne doma malé balenie,ktoré je vhodné na cesty ale vyrábajú samozrejme aj veľké balenia,ktoré vám vydržia dlho.

Ďalším suchým šampónom je nedávna novinka od značky Garnier

Tento suchý šampón nájdeme v troch prevedeniach a všetky tri majú skvelé letné,osviežujúce vône. Balenie je menšie vhodné na cesty ale napriek tomu vydrží cca 25 použití. Vlasy vyzerajú sviežo a krásne letne voňajú. Zbytočne vlasy nezaťažuje a efekt umytých vlasov vydrží celý deň. 

Posledným suchým šampónom, ktorý vám chcem dnes ukázať je od značky Colab.

Priznám sa,že tu sa ukázalo pravidlo,že človek kúpi niečo pre obal. Keď som hľadala na internete aký suchý šampón by som ešte vyskúšala, tak ma zaujal práve tento svojim dizajnom. Veď posúďte samé,či nie je dokonalý. Colab suchý šampón Mermaid má okrem rozkošného dizajnu aj účinky,ktoré sľubuje. Má príjemnú vôňu, na vlasoch nezanecháva biele stopy,zbavuje prebytočnej mastnoty a vlasom dodáva objem. Veľmi milo ma prekvapil a som nakoniec veľmi rada,že som si ho kúpila. Určite sa mrknem aj na ďalšie ich verzie. 

Ja osobne mám ako môžete vidieť vlasy dlhé a červené a so žiadnym s vyššie spomínaných suchých šampónov som nemala problém. Všetky plnili svoju funkciu na 100%. Vlasy som mala vždy po ich použití ako čerstvo umyté. 

Určite vám odporúčam mrknúť na ďalšie ich verzie na stránkach Notino,kde ich majú za dobré ceny.

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. You are so stunning! I have used that Batiste dry shampoo before and it works really well!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, právě jsem koukala na suchý šampon v Action, ale nakonec jsem si jej nevzala, mám celkem zásobu. :)) Krásný víkend přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.