Preskočiť na hlavný obsah

Yankee Candle

O sviečkách od Yankee Candle ste si už u mňa mohli neraz prečítať. Patria k jedným z najobľúbenejších značiek na svete a ja sa ani nedivím.

Značka Yankee Candle bola založená v Massachussetts v roku 1969. Každá vôňa je jedinečná a určite si každý z nás vyberie tú naj. Ja mám od Yankee Candle viacero vôní,ktoré si kupujem dookola,pretože sú pre mňa dokonalé. Výhodou Yankee Candle je aj to,že stále pridávajú na trh nové a nové vône. Vône pokrývajú rôzne kategórie od exotického ovocia a kvetov,cez atmosféru každodenných situácií až po špecifické sviatočné vône. Sviečky Yankee Candle voňajú po celú dobu horenia a to až kým sviečku nevypálite. Určite sa nemôže stať,žeby nejaká sviečka prestala časom voniať. Pri nejakých lacnejších sviečkach sa môže stať, že sviečka prestane voniať ešte skôr ako dohorí samotný vosk. Aj keď sú sviečky Yankee Candle drahšie,tak stoja určite svojou kvalitou za tie peniaze.

Okrem sviečok ponúka značka Yankee Candle aj vosky,votívne sviečky,vône do auta a rôzne doplnky ku sviečkam. Ak chcem vyskúšať nejakú novú vôňu,tak si väčšinou kupujem vosky alebo votívne sviečky podľa ktorých sa rozhodnem či mi tá vôňa bude sedieť. Potom si už kupujem sviečku v skle. Sviečky majú v troch veľkostiach a ja si väčšinou kupujem tú najväčšiu. Za mňa to je najlepšia vôľba v pomere ceny vs doby horenia. 
Najmenšia veľkosť sviečky má 104g a doba horenia je 20-30 hodín.
Stredná veľkosť sviečky má 411g a doba horenia je 65-75 hodín.
Veľká veľkosť sviečky má 623g a doba horenia je 110-115 hodín.
Votívna sviečka má 49g a doba horenia je do 15 hodín.
Vosk má 22g a doba horenia je do 8 hodín.
Čo sa týka samotných vôní,tak som vyskúšala už rôzne a najradšej mám ovocné vône, sladké vône, špeciálne vône a sviatočné vône. Každý rok sa teším na vianočné vône,ktoré v decembri pálim po celý mesiac. Každopádne pri každom období majú nejaké špeciálne vône a teraz majú v ponuke nové jesenné vône,ktoré vás určite očaria.

Ak hľadáte kvalitné sviečky,tak by ste značku Yankee Candle určite nemali ignorovať. Tieto sviečky sú aj skvelým darčekom pre vašich blízkych. Yankee Candle ponúka aj rôzne sady a má v ponuke aj adventný kalendár. 
Ak vás značka Yankee Candle zaujala, tak by ste sa mali pozrieť na stránky Notino,kde túto značku tiež nájdete. Okrem tejto značky,tam nájdete aj ďalšie značky sviečok,ktoré určite stoja za zmienku. Ja mám ešte veľmi rada značku Woodwick alebo Souletto.

Komentáre

  1. Ooh, these sound wonderful! I've had a few Yankee Candles in the past and they were really good. I just love candles!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Yankee svíčky miluji! Budu si muset udělat pořádnou zásobu na Vánoce, v tomhle období pálím o sto šest! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím si dokoupit nějaké vánoční vůně. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.