Preskočiť na hlavný obsah

Čistenie pleti so značkou Garnier

Ahojte!

Dnes by som vám rada ukázala opäť pár produktov,ktoré v poslednej dobe používam. Konkrétne vám ukážem 4 produkty od značky Garnier. V dnešnom článku by som sa rada venovala hlavne čisteniu a odlíčeniu pleti. 

Garnier Hyauloronic Aloe Foam čistiaca pena je vhodná na každodenné čistenie pleti a je určená pre normálnu pleť vrátane tej citlivej. Táto pena je obohatená o kyselinu hyalurónovú a výťažok z bio aloe vera. Na čistenie pleti stačí použiť len malé množstvo tejto peny. Vytvára bohatú penovú štruktúru a jemne,ale intenzívne čistí póry a pleť zanecháva hladkú a sviežu. Pleť zbaví prebytočného mazu a nečistôt. Pleť vyzerá žiarivo a je jemná na dotyk. Ja som si túto penu obľúbila hlavne večer pred spaním. Pekne si s ňou dočistím pleť a zároveň ju pripravím na ďalší krok v mojej starostlivosti o pleť. 

Na odlíčenie makeupu som si veľmi obľúbila micelárnu vodu Hyaluronic Aloe,ktorá obsahuje výťažok z aloe vera a kyselinu hyalurónovú. Pleť ľahko zbaví makeupu a nečistôt. Stačí použiť malé množstvo a bez nejakého drhnutia si poradí aj s odolným makeupom. Je určená pre všetky typy pleti vrátane tej citlivej. Pleť nedráždi a neštípe ani v očiach. Po použití pleť zanecháva hydratovanú, čistú, obnovuje jej hebkosť a prirozdený jas. Pleť nevysušuje a po použití necítim nepríjemné pnutie. Ja túto micelárnu vodu aplikujem na tvár pomocou znovupoužiteľného odličovacieho tampóna - Garnier Eco Pads. Tieto odličovacie tampóny si určite aj vy ihneď zamilujete. Sú hebučké ale pritom si ľahko poradia s makeupom. Nepotrebujete si s nimi drhnúť pleť a sú vhodné na tvár,oči a pery. Sú hypoalergelénne a prateľné. Majú vydržať až 1000 použití. Ja som si ich veľmi obľúbila a používam ich pri každom odlíčení. Po použití ich môžete umyť vlažnou vodou a neutrálny mydlom. Potom ich nechám uschnúť. Môžete ich prať aj v práčke s oblečením. 


Nakoniec by som vám rada ešte odporúčila poslednú novinku od značky Garnier a to čistiace mydlo s aktívnym uhlím proti nedokonalostiam. Toto mydlo obsahuje okrem aktívneho uhlia aj kyselinu salicylovú. Táto kombinácia intenzívne čistí a redukuje čierne bodky, škvrny a prebytok mazu na tvári a tele. Už po prvom použití som videla na svojej pleti zmenu. Pleť sa zdala čistejšia a jasnejšia. Pri pravidelnom používaní sa mi zmenšili póry a zredukovali sa mi menšie nedokonalosti. Toto mydlo je vhodné používať aj na telo (napríklad na chrbát) ak vás aj tam trápia nejaké nedokonalosti. Ja mám celkovo mydlá s uhlím rada a ani toto ma nesklamalo.


Ak premýšľate,že si upravíte/doplníte svoju starostlivosť o pleť, tak by vám určite nemali uniknúť tieto produkty. 

Skúšali ste už niečo z toho? Čo používate na čistenie pleti vy?

S pozdravom Zuzka 


Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.