Preskočiť na hlavný obsah

Čistenie pleti so značkou Garnier

Ahojte!

Dnes by som vám rada ukázala opäť pár produktov,ktoré v poslednej dobe používam. Konkrétne vám ukážem 4 produkty od značky Garnier. V dnešnom článku by som sa rada venovala hlavne čisteniu a odlíčeniu pleti. 

Garnier Hyauloronic Aloe Foam čistiaca pena je vhodná na každodenné čistenie pleti a je určená pre normálnu pleť vrátane tej citlivej. Táto pena je obohatená o kyselinu hyalurónovú a výťažok z bio aloe vera. Na čistenie pleti stačí použiť len malé množstvo tejto peny. Vytvára bohatú penovú štruktúru a jemne,ale intenzívne čistí póry a pleť zanecháva hladkú a sviežu. Pleť zbaví prebytočného mazu a nečistôt. Pleť vyzerá žiarivo a je jemná na dotyk. Ja som si túto penu obľúbila hlavne večer pred spaním. Pekne si s ňou dočistím pleť a zároveň ju pripravím na ďalší krok v mojej starostlivosti o pleť. 

Na odlíčenie makeupu som si veľmi obľúbila micelárnu vodu Hyaluronic Aloe,ktorá obsahuje výťažok z aloe vera a kyselinu hyalurónovú. Pleť ľahko zbaví makeupu a nečistôt. Stačí použiť malé množstvo a bez nejakého drhnutia si poradí aj s odolným makeupom. Je určená pre všetky typy pleti vrátane tej citlivej. Pleť nedráždi a neštípe ani v očiach. Po použití pleť zanecháva hydratovanú, čistú, obnovuje jej hebkosť a prirozdený jas. Pleť nevysušuje a po použití necítim nepríjemné pnutie. Ja túto micelárnu vodu aplikujem na tvár pomocou znovupoužiteľného odličovacieho tampóna - Garnier Eco Pads. Tieto odličovacie tampóny si určite aj vy ihneď zamilujete. Sú hebučké ale pritom si ľahko poradia s makeupom. Nepotrebujete si s nimi drhnúť pleť a sú vhodné na tvár,oči a pery. Sú hypoalergelénne a prateľné. Majú vydržať až 1000 použití. Ja som si ich veľmi obľúbila a používam ich pri každom odlíčení. Po použití ich môžete umyť vlažnou vodou a neutrálny mydlom. Potom ich nechám uschnúť. Môžete ich prať aj v práčke s oblečením. 


Nakoniec by som vám rada ešte odporúčila poslednú novinku od značky Garnier a to čistiace mydlo s aktívnym uhlím proti nedokonalostiam. Toto mydlo obsahuje okrem aktívneho uhlia aj kyselinu salicylovú. Táto kombinácia intenzívne čistí a redukuje čierne bodky, škvrny a prebytok mazu na tvári a tele. Už po prvom použití som videla na svojej pleti zmenu. Pleť sa zdala čistejšia a jasnejšia. Pri pravidelnom používaní sa mi zmenšili póry a zredukovali sa mi menšie nedokonalosti. Toto mydlo je vhodné používať aj na telo (napríklad na chrbát) ak vás aj tam trápia nejaké nedokonalosti. Ja mám celkovo mydlá s uhlím rada a ani toto ma nesklamalo.


Ak premýšľate,že si upravíte/doplníte svoju starostlivosť o pleť, tak by vám určite nemali uniknúť tieto produkty. 

Skúšali ste už niečo z toho? Čo používate na čistenie pleti vy?

S pozdravom Zuzka 


Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.