Preskočiť na hlavný obsah

Maybelline SuperStay Matte Ink Coffe Edition

Ahojte!

To, že mám rada značku Maybelline ste si už určite všimli. Je cenovo dostupná ale zároveň kvalitná. V dnešnom článku vám ukážem opäť niečo, čo som si od tejto značky obľúbila.

Čo má značka Maybelline na 100% zmáknute sú určite rúže na pery. Ja mám doma ich klasické rúže, rúže v ceruzke a aj tekuté rúže. A práve dnes by som vám rada ukázala ďalšie tekuté rúže z rady Coffe Edition. V ponuke majú 4 odtiene a ja mám doma dva odtiene, ktoré som si hneď obľúbila. 
Kolekcia Coffe Edition vám už z názvu napovedá,že sa jedná o rúže, ktoré boli inšpirované kávou. Preto sa aj ich odtiene nesú vo farbách kávy. Nájdeme tu odtiene od svetlej kávy až po čokoládovú a myslím si,že aspoň jeden odtieň si vaše srdce a hlavne pery zamilujú. Dokonalým bonusom týchto rúžov je aj kávová vôňa. Tú je cítiť pri nanášaní na pery,potom ju ale počas dňa z pier necítim. 
Rúže z rady Coffe Edition majú matné,výrazné odtiene so skvelou pigmentáciou. Na perách vydržia pokojne celý deň. Trochu pery vysušujú ale nie je to nejaké hrozné (väčšina matných rúžov vysušuje),stačí použiť ako podklad balzam na pery. Kvalitou ma tieto rúže opäť nesklamali a tak ak nad nimi váhate,tak by ste si určite mali kúpiť aspoň jeden odtieň. 
Tieto tekuté matné rúže majú aplikátor, s ktorým sa ľahko pracuje a balenie má 5 ml.
Ako som už spomínala,tak doma mám dva odtiene. Konkrétne 255 Chai Genius:



260 Hazelnut Hypnotizer:



Všetky odtiene si môžete pozrieť na stránkach Notino, kde ich nájdete za dobrú cenu.

Zaujali vás tieto rúže? Skúšali ste ich?

S pozdravom Zuzka 


Komentáre

  1. Ooh, these shades are absolutely phenomenal! Both colours look fantastic on you!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jednu rtěnku z této řady mám a drží na rtech jako blázen! :) Skvělá volba. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odstíny jsou krásné, ale myslím, že by mi neslušely. K tobě se hodí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tyhle rtěnky jsem ještě nezkoušela, ale musím uznat, že odstíny jsou krásný!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.