Preskočiť na hlavný obsah

Urban Decay

 Ahojte!


Určite ste si všimli,že pred nejakým časom značka Urban Decay ukončila predaj na ich stránkach. Každopádne nemusíte zúfať, Urban Decay si môžete oficiálne kúpiť v iných eshopoch. Napríklad na stránkach Notino.
Ja som si samozrejme musela jednu paletku kúpiť a to Naked Cherry, ktorá obsahuje 12 krásnych tieňov. Tiene majú neutrálne,medené a slivkové odtiene. S touto paletkou môžete vytvoriť jemné denné líčenie ale aj výrazný večerný makeup. Paletka obsahuje praktické zrkadlo a aj štetec na nanášanie očných tieňov.
Samozrejme si môžete okrem tejto paletky vybrať aj iné produkty. Na eshope nájdete rôzne paletky na oči alebo tvár od tejto značky. Môžete si tam zakúpiť aj rúže Vice Lipstick,ktoré majú skvelú pigmentáciu a dobrú výdrž v krásnych odtieňoch. Nájdete tam aj ich dokonalé finxačné spreje alebo makeup. Samozrejmosťou sú aj ich riasenky alebo produkty na úpravu obočia. Myslím si,že si tam každá z nás niečo nájde, po čom jej srdce dlho túžilo.

K nákupu produktov od Urban Decay nad 30 EUR teraz navyše získate finxačný sprej De-Slick setting spray v 30 ml balení alebo ceruzku na obočie Brow Beater v odtieni Neutral Nana alebo Taupe Trap.
Podrobnejšiu recenziu na ich nejaké produkty pre vás už chystám ale zatiaľ sú prvé dojmy veľmi dobré. Ja osobne som už doma pár produktov od UD mala a aj mám a som s nimi spokojná.

Nakoniec by som vám rada dala vedieť, že okolo Valentína pre vás chystám súťaž na svojom instagrame, kde budete môcť vyhrať paletku Naked Cherry,ktorú som vám ukazovala práve v tomto článku.
Poznáte značku Urban Decay? Čo ste si od nej najviac obľúbili a čo by ste chceli vyskúšať?

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Tá paletka vyzerá vážne skvelo!Ja by som od urban decay určite chcela vyskúšať práve tento ich setting spray.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od této značky jsem ještě nic neměla, ale líbí se mi. Ta paletka je moc pěkná.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paletka je krásná, od UD jsem ještě nic nezkoušela. Láká mě ale paletka Naked Honey, je taková netradiční :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je dokonalá paletka, nádherné odstíny! :) Ať ti dělá radost! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyto odstíny jsou přesně pro mě jako dělané, paletka je nádherná. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, paletka je moc krásná!! Skvělá volba. Zrovna před chvílí jsem si vyndala = připravovala Naked basic 2 na zítřejší líčení. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Paletka je nádherná, mám rada takéto farby :) Ja som od UD ešte nič neskúšala, ale určite ju mám na svojom wishliste :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  8. That palette looks so gorgeous! Urban Decay has a lot of really fantastic products.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.