Preskočiť na hlavný obsah

Novinky od Maybelline - makeup a rozjasňovač

Ahojte!

Pred nejakým časom som dostala od značky Maybelline dve novinky na testovanie z dekoratívnej kozmetiky.
Prvom novinkou je Makeup Fit Me! Matte+Poreless,ktorý je vhodný pre normálnu až mastnú pleť.
Moja pleť je zmiešaná a tento make-up mi vyhovuje. Pleti sa pekne prispôsobí a vyzerá veľmi prirodzene. Odtieň 110 mi teraz v lete vyhovuje. Do pleti sa ľahko zapracuje pomocou hubky na makeup a nevytvára na pleti nepríjemný pocit masky. Celkovo je tento makeup ľahký a príde mi skvelý práve teraz na leto.  Výhodou tohto makeupu je,že minimalizuje póry a zmatňuje lesklé miesta. Zároveň ale pleť zbytočne nevysušuje,práve naopak,hydratuje ju.
Makeup obsahuje mikropúdrové častice. Má stredné krytie a makeup mi v pohode vydržal aj celý deň v práci. Ja som s ním spokojná.
Cena je prijateľná a myslím si,že tento makeup stojí za vyskúšanie.

Ďalším produktom,ktorý by som Vám rada ukázala je rozjasňovač Face Studio Chrome Jelly Highlighter
Gélový rozjasňovač som ešte doma nemala a tak to je pre mňa zaujímavá novinka. Táto gélová konzistencia ma veľmi milo prekvapila. Na pleť sa ľahko nanáša pomocou prsta alebo štetca. Doma mám odtieň 20 Metallic Rose,ktorý vyzerá na pleti krásne. Je to skvelý odtieň vhodný práve na leto a je vhodný aj pre také bleduľky ako som ja. Na pleti nevytvára nepríjemný pocit a pleť krásne rozjasní. Dávam si ho hlavne na lícne kosti, hornú časť pier,pod obočie a do vnútorného kútika očí. Rozjasňovač obsahuje pigmenty,ktoré krásne odrážajú svetlo. Stačí použiť malé množstvo gélu,ktorý dokonalo rozjasní pleť. Teraz v lete je rozjasňovač proste nutnosť.
Ja mám osobne značku Maybelline rada a momentálne ju môžete kúpiť na stránkach Notino s 20% zľavou a k nákupu nad 20 € získate slnečné okuliare aj s púzdrom. Určite sa mrknite na stránky Notina, kde momentálne prebieha Summer Black Friday. Ja sa tam určite chystám nakúpiť nejakú kozmetiku a možno aj parfém.

Prajem pekný deň.

Komentáre

  1. I always hear great things about that foundation. I need to try it sometime! Also, I love the idea of a gel highlight. That is such a unique concept. Thank you for sharing your thoughts on these. I hope you are having a wonderful week!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Makeup Fit Me! mám veľmi rada. Je to ľahký a príjemný makeup práve aj na moju mastnú pleť. A čo sa týka toho highlitera vyzerá to dosť zaujímavo, ale asi by som sa bála, že by mi tá konzistencia ešte viac zviditeľňovala už moje dosť veľké póry.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky mám tuhle značku ráda. Hlavně jejich řasenky. Docela mě zaujal ten makeup. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great resource, will bookmark this one for sure!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, tento make-up je oblíbený, zrovna tento týden jsem na něj koukala v DMku. Celkem ráda bych ho vyzkoušela, ale na mou suchou pleť to nebude ono. Krásnou neděli přeji. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Rozjasňovač vypadá vážně krásně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mám ten istý makeup a je super. Občas ho striedam z makeupmi od Catrice ale vždy sa ku nemu vrátim.

    ČO OBSAHUJE MOJA TAŠKA DO PÔRODNICE?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na makeup som väčšinou počula veľmi priaznivé ohlasy, takže určite hi plánujem niekedy v blízkej budúcnosti vyskúšať, snáď mi sadne. Veľmi fajn článok! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na fit me jsem slyšela spoustu pozitivních recenzí, ráda bych někdy zkusila, nicméně teď používám tónovací makeup. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.