Preskočiť na hlavný obsah

Makeup Obsession - Dream With A Vision

Ahojte!

Rada sa líčim a tak stále skúšam nové značky,ktoré ma niečim zaujmu. V poslednom svojom nákupe som si zobrala aj jednu paletku očných tieňov od značky, ktorú som doteraz nepoznala. Na instagrame som dávala aj anketu, či túto značku poznáte a väčšina mi napísala, že ju nepozná. Ja som si okrem paletky zobrala aj ich tekuté rúže ale o tých vám napíšem až niekedy inokedy.
makeup_obsession_notinosk

Čo sa týka značky Makeup Obsession,tak táto značka je cenovo veľmi dostupná. Paletka bola lacná a tak som v podstate nemala nejaké veľké očakávania. Paletka Dream With A Vision ma zaujala hneď na prvý pohľad. Obsahuje krásne svetlé odtiene, ktoré doma ešte nemám. Práve preto som si ju aj kúpila.
makeup_obsession_dream_with_a_vision_notinosk

Paletka obsahuje 16 tieňov a nájdeme tu hlavne pastelové,jasné farby. Myslím si, že je poskladaná dobre ale ak by vám úplne nevyhovovali,tak samostatné tiene sa dajú vybrať a môžete si poskladať paletku podľa seba. Stačí si kúpiť viacero paletiek a potom si ju poskladáte podľa seba.
Ako som už spomínala, tak ja osobne som so skladbou paletky veľmi spokojná. Jeden tieň sa hodí k druhému a dajú sa pekne kombinovať. Paletka obsahuje matné ale aj trblietavé tiene. Matné tiene sú trošku suchšie ale dá sa s nimi pekne pracovať. Veľmi neopadávajú ale bez bázy na oči sú nevýrazné. Ak však použijete dobrý podklad, tak tiene sú dosť intenzívne. Čo sa týka trblietavých tieňov, tak tie majú maslovejšiu konzistenciu a veľmi pekne sa s nimi pracuje. Dajú sa nanášať štetcom ale aj prstom. Táto paletka je asi vhodnejšia skôr pre svetlejšie typy, na tých tmavých by asi veľmi nevynikla. Paletka obsahuje okrem tieňov aj dosť veľké zrkadielko. Samotný obal sa mi páči a nemám mu čo vytknúť. Napriek tomu,že je to dosť lacná paletka, tak ma veľmi milo prekvapila. Skúšala som s ňou pár líčení a výsledok sa mi páčil. Použila som ju aj pri líčení do práce a tiene sa nezlievali a držali na svojom mieste celý deň.
Paletka je vegánska.

swatch_dream_with_a_vision

swatch_dream_with_a_vision

swatch_dream_with_a_vision

swatch_dream_with_a_vision

Na záver ešte nejaké líčenie s touto paletkou.
eyemakeup

licenie_notinosk

fullfacemakeup

licenie_oci

Licenie

Tak čo vravíte na túto paletku? Páči sa vám? Ja som z týchto tieňov unesená. Vyzerajú vážne veľmi pekne.


Komentáre

  1. V paletce mi chybí nějaký úplně obyčejný hnědý stín. Barvy v ní jsou sice krásné, ale pro mě na každodenní používání bohužel dost nepoužitelné :( Ale hlavně, že se líbí tobě! :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, nádherné pastelové barvičky! Líčení se ti moc povedlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pane jo, tak to jsou naprosto úžasné barvičky! :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné líčení. I paletka má krásné odstíny. Já bych jí nedokázala plně využít.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj,
    fakt koukám, ak je krásně pigmentovaná a taky se mi líbí neotřelé složení barev:-) Jinak značku jsem stejně jako ty vůbec neznala.
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa veľmi páči paletka, vyzerá super a ja by som sa s ňou teda vedela vyblázniť. Páči sa mi s aj tiene

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bože to je jedna z najkrajších paletiek aké som v poslednom čase videla <3

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc pěkné líčení a tobě takové odstíny sedí. :) Já se takhle výrazně nelíčím, takže pro mě paletka zbytečná, ale odstíny jsou to nádherné :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.