Preskočiť na hlavný obsah

Benefit - Cheekleaders Pink Squad

Táto paletka je na trhu už dlhší čas a viem, že keď prišla do Čiech,tak to bol veľký boom. Ja som sa samozrejme hneď nechala zlákať a kúpila som si ju. Je to jedna z najlepších paletiek a ja som rada,že som si ju kúpila.

Cheekleaders Pink Squad
Paletka na tvár, s ktorou si utvoríte dokonalý look. Táto paletka poslúži na kompletné líčenie celej tváre.
Obsahuje 5 plných produktov a jeden štetec.

GALifornia
Podľa mňa jedna z najkrajších líceniek, aké Benefit má. Je to ružovo-zlatá lícenka, ktorá určite pristane každej blondínke ako som ja.

Dandelion 
Je ďalšia krásna lícenka,ktorá dokonalo podtrhne krásu každej z nás. Krásna jemná ružová farba je proste dokonalá.

Tickle
Dokonalý rozjasňovač, kt. sa v tej dobe dal kúpiť iba v tejto paletke. Momentálne sa dá kúpiť aj samostatne. Tento rozjasňovač patrí k mojim obľúbeným. Používam ho veľmi často. Stačí použiť málo a človek sa krásne trblietá.

Dallas 
Tento bronzujúci púder sa hodí podľa mňa každej z nás. Tmavoružová farba tohto púdru nám dodá zdravú farbu. Na tvári vyzerá prirodzene a krásne.

Hoola
Ikonický bronzer,kt. určite pozná každá z vás. Nemá oranžový podtón a na pleti vyzerá prirodzene. Matný bronzer, kt. je bez trblietok a lesku.


Kúpu tejto paletky určite neľutujem a priznám sa, že ju používam skoro pri každom líčení. Okrem tejto paletky, vyšla aj jej menšia verzia,ktorá obsahuje 3 mini produkty - Tickle, GALifornia a Dandelion.

Na trhu je aj Bronze Squad,ktorá obsahuje opäť 5 plných produktov - Hoola, CORALista, Gold Rush, Hoola Caramel a Cookie. (Cookie je rozjasňovač, kt. určite stojí zato)

Všetky tieto paletky sú dostupné v Sephore. Veľká paletka stojí 1 650 Kč




Čo hovoríte na túto paletku? Kúpili ste si ju? Zaujala vás?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.