Preskočiť na hlavný obsah

Žiarivý úsmev so značkou Ecodenta

Starostlivosť o zuby by mala byť pre každého samozrejmosť. Mamky nás to učia už od malička a my to zase budeme učiť svoje deti. Keďže zuby sa majú čistiť pravidelne, tak by sme si mali vybrať zubné pasty, ktoré nám nebudú škodiť. Vybrať si ideálnu zubnú pastu nie je jednoduché ale určite to nie je nemožné. Musíte ale vedieť čo vaše zuby a ústa potrebujú a aké sú. Ak máte citlivé zuby,tak si určite nekupíte zubnú pastu,ktorá by ich mohla ešte viac poškodiť. Ja som začala používať prírodnú značku Ecodenta,ktorá mojim zubom vyhovuje.
Momentálne používam dve zubné pasty. A to zubnú pastu Pineapple Mornings a zubnú pastu Bilberry Nights.
Ako ste už z ich názvu určite pochopili, tak jedna zubná pasta sa používa ráno a tá druhá večer pred spaním. 

Zubná pasta Pineapple Mornings



Neobsahuje fluroid. 
Pripravuje zuby na celý deň.
Zpevňuje sklovinu a biely zuby.
Chráni zuby pred zubným plakom.
Má príjemnú osviežujúcu príchuť.

Zubná pasta Bilberry Nights



Ukľudňuje zuby a ďasná po celom dni.
Pomáha predchádzať precitlivosti zubov.
Obsahuje fluroid.
Má sladšiu príchuť, ktorá príjemne ukľudňuje a je skvelá pred spaním.

Mne kombinácia týchto dvoch zubných pást veľmi vyhovuje. Je to skvelé kombo a vidím na svojích zuboch,že sú silnejšie a krajšie. Tieto zubné pasty používa so mnou aj manžel, ktorý si ich tiež veľmi chváli.

Zubné pasty Ecodenta majú prírodné zloženie, neobsahujú penivé ani abrazívne zložky,peroxid ani parabény. Nemusíte sa ale báť toho,že pasty nepenia. 

Ako doplnok k zubným pastám vždy používam aj ústne vody. Tentokrát mám doma dve práve od značky Ecodenta. Obe mi vyhovujú. Zanechávajú svieži pocit v ústach. Viac som si ale obľúbila Minty ústnu vodu, ktorá obsahuje kyselinu hyalúronovú, mätu, mätový olej a ktorá neobsahuje alkohol. Je vhodná pre deti od 6 rokov.


Ja osobne môžem značku Ecodenta určite odporúčať. Je to skvelá a účinná značka, ktorá nestoji veľa peňazí.Všetky ich produkty si môžete kúpiť napríklad na stránke Elnino.sk, odkiaľ ich mám aj ja.


Podľa čoho si vyberáte produkty na zubnú hygienu? Používate prírodné produkty?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.