Preskočiť na hlavný obsah

Precisly, my brow pencil a 24-hr Brow Setter od značky Benefit

Prajem pekný deň krásky!

Mať pekné upravené obočie je podľa mňa nutnosť. Dobre zvolený tvar a úprava vám môžu úplne zmeniť tvár. A čo sa týka produktov na obočie, tak medzi top značkami je určite značka Benefit, ktorú vám podľa mňa nemusím predstavovať. Ich produkty na obočie sú skvelé a ešte sa mi nestalo, žeby mi nejaký nevyhovoval. Už dávnejšie som vám písala o dvoch produktoch na obočie, ktoré zbožňujem a používam ich stále. Konkrétne som vám písala o Gimme Brow a o Brow Contour Pro - recenziu nájdete TU. Ako som už spomínala, tak tieto produkty používam aj dnes ale k nim som si pridala ďalšie dva, ktoré určite tiež stoja za zmienku.


Precisely, My Brow Pencil


Ceruzka, ktorá je tak tenká, že si s ňou dokonalo vytvoríte bezchybné obočie. Skvelo a ľahko sa s ňou pracuje. Dobre sa drží v rukách a má vysuvaciu tuhu. Na druhej strane je praktická kefka, s ktorou si ľahko učešeme svoje obočie. Ja som si túto ceruzku ihneď zamilovala. Krásne si s ňou vykreslím chĺpky tam, kde ich potrebujem. Výsledok je precízny a prirodzený. Novinkou je to, že sa táto ceruzka rozrástla o nové odtiene. Ja mám doma č. 2.5 Neutral Blonde, kt. mi sedí dokonale. Práve aj tento odtieň je novinkou, ktorá bola pred nejakým časom uvedená na trh. Veľký výber odtieňov zaručí to, že si určite vyberie každá z nás.
Ceruzka drží na svojom mieste po celý deň a ani raz sa mi nerozmazala (ani teraz v lete).


Ak by ste váhali či si túto ceruzku máte kúpiť, tak v Sephore nájdete aj jej mini verziu,ktorá je ale dostupná iba v troch odtieňoch.

Cena: 790 Kč a nájdete ju v Sephore.

24-hr Brow Setter 



Bezfarebný fixačný gél na obočie si určite rýchlo obľúbite, tak ako ja. Je skvelým doplnkom pri akejkoľvek úprave obočia. Dokonalo zafixuje obočie, ktoré sa nepohne po celý deň. Keďže nemá žiadnu farbu, tak je vhodný pre každého. Gél sa ľahko nanáša pomocou kefky, s ktorou si upravíte aj maličké chĺpky. Na obočí gél rýchlo zaschne. Môžete ho použiť samostatne alebo aj s nejakým iným produktom. Napríklad s hore spomínou ceruzkou.


Cena: 790 Kč a nájdete ho v Sephore

Ak hľadáte nejaké produkty na obočie, ktoré stoja za každú korunu, tak určite mrknite na značku Benefit. Odporúčam vám ísť osobne do Sephory, kde majú Brow Bar. Tam vám určite browartistky radi pomôžu pri výbere dokonalého produktu.


Inak na stránke Benefit nájdete aplikáciu Brow Try-On, kde si môžete vyskúšať rôzne obočia a násť tak dokonalé obočie pre svoju tvár.

Ako si upravujete obočie? Používate na obočie produkty od značky Benefit?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Produkty na obočí od Benefitu mě velice lákají a v budoucnu je chci určitě zkusit! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. That brow pencil sounds so incredible! You are definitely making me want to try it for myself.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To obočie máš skutočne dokonale upravené :) Na Benefit nedám dopustiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Benefitu jsem zatím nic nezkoušela, ale dlouho mě to láká - tak snad brzy! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.