Preskočiť na hlavný obsah

Dead Sea Minerals peeling a telové maslo

Ahojte!

To, že sa o svoje telo musíme starať už určite dávno viete. Ak chcete mať peknú pokožku tela, tak určite by vám nemal doma chýbať telový peeling a telové maslo. Ja mám doma viacero peelingov, ktoré rada používam a dneska vám ukážem ďalší, kt. som si obľúbila.


Aromatický telový peeling maracuja a papája



Ako prvé musím povedať, že tento peeling má veľmi peknú a osviežujúcu vôňu. Vy ste si už určite všimli, že ja mám rada hlavne tie ovocné vône a táto je veľmi príjemná. Čo sa týka konzistencie peelingu, tak tá je tak akurát. Zrniečka zo soli príjemne masírujú celé telo a pokožka je po peelingu hydratovaná. Ak túžite po hebkej pokožke, tak peeling je proste nutnosť. Tento peeling je obohatený o esenicu marakuje a papáje. Obsahuje čistý komplex olejov citrónovej trávy, vanilky, levandule a mandlí. Kombinácia olejov a soli vyživuje pokožku a jemne odstraňuje odumreté bunky. Peeling je vhodné používať 1-2x do týždňa. Ak hľadáte vhodný peeling za prijateľnú cenu, tak by ste sa mali určite pozrieť na tento. V ponuke majú aj iné vône čo zaručí, že si určite vyberiete.
Cena: 11,99 € za 330 ml balenie


Telové maslo proti starnutiu s mučenkou a papájou



Opäť veľmi pekná vôňa, ktorá je pri používaní tohto masla veľmi príjemná. Maslo používam hlavne vtedy ak cítim, že moja pokožka potrebuje hydratáciu. Ak používam v ten deň peeling, tak telové maslo už veľmi nepotrebujem ale v iné dni je to proste nutnosť. Toto telové maslo obsahuje komplex vitamínov A,B2,B3,C a E, minerály z Mŕtveho mora a esencie tropickej mučenky a papáje. Krém je vysoko koncentrovaný a obsahuje antioxidanty.
Krém je hutnejší ale ľahko sa prispôsobí pokožke a rýchlo sa do nej vstrebe. Po použití je pokožka tela hebká a jemná na dotyk. Nezanecháva nepríjmený alebo lepkavý pocit. Už po chvíľke tento krém na tele necítim. Cítim iba skvelú hydratáciu a hebkosť.
Cena: 11,99 € za 300 ml balenie


Oba tieto produkty vám môžem odporúčiť. Sú to skvelý pomocníci pri boji so suchou pokožkou tela. Ak ju chcete mať hydratovanú a jemnú na dotyk, tak vám túto kombináciu určite odporúčam.
Ja týmto ešte raz ďakujem eshopu Dead Sea Minerals za poskytnutie produktov na testovanie. A aj za dva produkty, o ktoré si práve môžete zasúťažiť na mojom instagrame.


Poznáte značku Dead Sea Minerals? Zaujal vás tento peeling alebo telový krém?


S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Ahojky,
    já miluji peelingy a ráda zkouším i nové značky, tuto třeba neznám:-) Každopádně oba produkty vypadají parádně, tak až něco dodělám, třeba je pořídím:-) Instagram nemám, takže soutěže se nezúčastním, ale těším se na další článek:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já používám tělová mléka, tělové máslo jsem snad ještě ani neměla. Ale tyhle produkty vypadají zajímavě

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značka mi něco říká, ale ještě jsem od nich nic neměla. Líbí se mi trošku více ten peeling, ale to jen z toho důvodu, že na tělové krémy jsem docela lenoch. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Peelingy občas ráda používám a věřím že tyhle musí krásně vonět, vypadají božsky ♥
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.