Preskočiť na hlavný obsah

Dead Sea Minerals peeling a telové maslo

Ahojte!

To, že sa o svoje telo musíme starať už určite dávno viete. Ak chcete mať peknú pokožku tela, tak určite by vám nemal doma chýbať telový peeling a telové maslo. Ja mám doma viacero peelingov, ktoré rada používam a dneska vám ukážem ďalší, kt. som si obľúbila.


Aromatický telový peeling maracuja a papája



Ako prvé musím povedať, že tento peeling má veľmi peknú a osviežujúcu vôňu. Vy ste si už určite všimli, že ja mám rada hlavne tie ovocné vône a táto je veľmi príjemná. Čo sa týka konzistencie peelingu, tak tá je tak akurát. Zrniečka zo soli príjemne masírujú celé telo a pokožka je po peelingu hydratovaná. Ak túžite po hebkej pokožke, tak peeling je proste nutnosť. Tento peeling je obohatený o esenicu marakuje a papáje. Obsahuje čistý komplex olejov citrónovej trávy, vanilky, levandule a mandlí. Kombinácia olejov a soli vyživuje pokožku a jemne odstraňuje odumreté bunky. Peeling je vhodné používať 1-2x do týždňa. Ak hľadáte vhodný peeling za prijateľnú cenu, tak by ste sa mali určite pozrieť na tento. V ponuke majú aj iné vône čo zaručí, že si určite vyberiete.
Cena: 11,99 € za 330 ml balenie


Telové maslo proti starnutiu s mučenkou a papájou



Opäť veľmi pekná vôňa, ktorá je pri používaní tohto masla veľmi príjemná. Maslo používam hlavne vtedy ak cítim, že moja pokožka potrebuje hydratáciu. Ak používam v ten deň peeling, tak telové maslo už veľmi nepotrebujem ale v iné dni je to proste nutnosť. Toto telové maslo obsahuje komplex vitamínov A,B2,B3,C a E, minerály z Mŕtveho mora a esencie tropickej mučenky a papáje. Krém je vysoko koncentrovaný a obsahuje antioxidanty.
Krém je hutnejší ale ľahko sa prispôsobí pokožke a rýchlo sa do nej vstrebe. Po použití je pokožka tela hebká a jemná na dotyk. Nezanecháva nepríjmený alebo lepkavý pocit. Už po chvíľke tento krém na tele necítim. Cítim iba skvelú hydratáciu a hebkosť.
Cena: 11,99 € za 300 ml balenie


Oba tieto produkty vám môžem odporúčiť. Sú to skvelý pomocníci pri boji so suchou pokožkou tela. Ak ju chcete mať hydratovanú a jemnú na dotyk, tak vám túto kombináciu určite odporúčam.
Ja týmto ešte raz ďakujem eshopu Dead Sea Minerals za poskytnutie produktov na testovanie. A aj za dva produkty, o ktoré si práve môžete zasúťažiť na mojom instagrame.


Poznáte značku Dead Sea Minerals? Zaujal vás tento peeling alebo telový krém?


S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Ahojky,
    já miluji peelingy a ráda zkouším i nové značky, tuto třeba neznám:-) Každopádně oba produkty vypadají parádně, tak až něco dodělám, třeba je pořídím:-) Instagram nemám, takže soutěže se nezúčastním, ale těším se na další článek:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já používám tělová mléka, tělové máslo jsem snad ještě ani neměla. Ale tyhle produkty vypadají zajímavě

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značka mi něco říká, ale ještě jsem od nich nic neměla. Líbí se mi trošku více ten peeling, ale to jen z toho důvodu, že na tělové krémy jsem docela lenoch. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Peelingy občas ráda používám a věřím že tyhle musí krásně vonět, vypadají božsky ♥
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.