Preskočiť na hlavný obsah

Maybelline SuperStay Ink Crayon - rúž v ceruzke

Ahojte krásky!

Čo sa týka rúžov, tak ich mám doma dosť v hojnom počte. Rada ich striedam ale aj testujem. Práve pred nejakým časom sa mi dostal do rúk nový rúž v dvoch krásnych odtieňoch.

Možno ste túto novinku už zaregistrovali v drogérii. Možno ste si ju už aj kúpili. Ak ste sa pre jeho kúpu ešte nerozhodli, tak v tom vám možno pomôže práve dnešná recenzia.

Maybelline SuperStay Ink Crayon



Rúž v ceruzke v krásnych matných odtieňoch. Ja väčšinou uprednostňujem matné pery pred tými lesklými. Tento rúž je skvelý v tom, že aj keď je matný, tak pery nevysušuje. Práve naopak. Pery sú vďaka ľahkej krémovej textúre príjemne hydratované a vláčne. Rúž je skvelo pigmentovaný a má celkom dobrú výdrž.
Balenie je praktické - rúž je v ceruzke, čo umožňuje jeho ľahké nanášanie na pery. Na druhom konci nájdeme malé strúhadlo. Rúže majú príjemnú vanilkovú vôňu.

Ako som už spomínala, tak ja mám doma dva odtiene. Jeden nude a jeden výrazný.

Maybelline SuperStay Ink Crayon odtieň 15 Lead The Way



Krásna prirodzená farba, ktorá ma okúzlila. Ja mám rada takéto nude odtiene. Siahám po nich ak sa líčim narýchlo alebo ak neviem akú farbu si zvoliť. Vždy mám doma pár neutrálnych odtieňov v zásobe. Odtieň 15 Lead The Way sa podľa mňa hodí každej žene.


Maybelline SuperStay Ink Crayon 45 Hustle In Heels



Pravým opakom predošlého rúžu čo sa týka farby je práve tento výrazný odtieň č.45 Hustle In Heels. Krásna výrazná červená farba ma dostala. Je ideálna na večer ale určite ju využijete aj cez deň. Každá z nás by mala mať doma aspoň jeden červený rúž a tento je veľmi príjemný.


Tieto rúže som si obľúbila a v podstate im nemám čo vytknúť. Chválim aj rozmanitosť odtieňov, čo zaručuje, že si ten svoj odtieň vyberie každá z nás.



Tieto rúže nájdeme napríklad na stránke Notino.cz za 189 Kč (podľa mňa je to super cena).

Skúšali ste už tento rúž? Aký odtieň vás najviac zaujal?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Nezkousela jsem, ale oba odstíny jsou pěkné.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že jsem tuto rtěnku zahlédla u kasy v DMku. Ale spěchala jsem, tak jsem neměla čas je prozkoumávat. Vypadají ale dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rtěnky vypadají krásně obě, ale mě červená nesluší, takže bych brala spíše tu nude. :-) hezké fotky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Červená je asi najkrajšia, úplne rozjasní pleť. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.